15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Ea este femeia care a fost zi de zi alături de sportivi. Kiriță și Cazacu au dat-o de gol. Ce a ieșit la iveală după terminarea concursului

0 Comments

Exatlon continuă să fie subiect de discuție mai ales în mediul online. Acum că emisiunea s-a terminat și publicul l-a ales câștigător pe Vladimir Drăghia, ies la iveală o serie de lucruri interesante, neștiute în mare parte despre show-ul fenomen de la Kanal D.

Prieteniile legate în Republica Dominicană continuă și după emisiune. Marți seara, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță au prezentat-o la un eveniment monden pe femeia care le-a fost aproape pe tot parcursul emisiunii.

Pentru Exatlon s-au angrenat foarte mulți oameni. A fost nevoie de numeroși tehnicieni, cameramani, recuziteri, scenariști și regizori, iar omul din spate trebuie să supravegheze buna desfășurare a concursului. Creierul emisiunii este, așadar, o femeie, cea pe care concurenții au descris-o în glumă drept persoana care i-a chinuit 5 luni.

„Am prins-o…stimabila femeie care ne-a chinuit 5 luni. Mulţumim, doamna producătoare”, a notat motociclistul în dreptul unei imagini în care Cazacu şi Kiriţă. VEZI AICI CUM ARATĂ PRODUCĂTOAREA EXECUTIVĂ A SHOW-ULUI

Vladimir Drăghia, un câștigător care vrea să doneze banii

Mulți l-au acuzat pe Drăghia că s-a folosit de sentimentele oamenilor pentru a fi votat în marea finală.

CITESTE SI: Ce le cereau concurenții de la Exatlon producătorilor. Diana Bulimar o spune în premieră

Prima apariție publică a lui Vladimir Drăghia. Unde a mers câștigătorul Exatlon

Câștigătorul Exatlon a anunțat cu puțin timp înainte de ultimul act de la Exatlon că va dona banii unei cauze umanitare, luându-i astfel fața lui Ionuț, care avea și el o poveste de viață destul de impresionantă.

Acesta a recunoscut aseară la Wowbiz că era conștient că la public va ajunge mai degrabă acest mesaj, cu cauza umanitară, decât orice altceva.

„Si mie mi-ar fi placut sa spun abia la sfarsit. Sunt de acord cu Catalin. Daca nu castigam si spuneam ce as fi vrut sa fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni.

Nici acum nu ma crede! Stateam langa Ionut, plangea pentru a zecea oara in emisiune, cum muncea in Ibiza.

Se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a indupleca telespectatorii si a-i face sa il voteze.

E normal sa o faca. E normal sa vorbesti despre tine, sa emotionezi lumea, sa ii faci pe oameni sa te voteze. Am vazut ca face apel la sentimentele publicului, mi se parea normal sa o fac si eu. Nu avea de ce sa imi fie rusine! E o cauza nobila!

Ionut a fost votat! Nu stiu de ce nu a castigat! Sunt aproape sigur ca a contat mult ca am spus ce vreau sa fac cu banii.

Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam sa castig tocmai de-asta. Nu vad de ce as fi ascuns asta.

E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdata nu stiu cum se va proceda. Mi-ar placea sa se doneze direct, sa nu mai fie taxe, comisioane, mi-a fost rusine sa intreb ce o sa se intample cu banii„, a declarat Vladimir Drăghia.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply