15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Mihai Şora îndeamnă oamenii să protesteze: Dragi şobo, ne vedem la Girafă, în această seară şi în toate serile în care va fi nevoie

Mihai Şora îndeamnă oamenii să protesteze: Dragi şobo, ne vedem la Girafă, în această seară şi în toate serile în care va fi nevoie
0 Comments

Filosoful Mihai Şora îndeamnă oamenii, pe pagina sa de Facebook, să participe la proteste, anunţând o ”vară încărcată şi fierbinte”. ”Dragi şobo, ne vedem la Girafă. Dacă nu ne-am topit la minus 15 grade, nu vom îngheţa la plus 30”, scrie acesta.

Redăm integral postarea filosofului: ”Dragi şobo, ne vedem la Girafă: în această seară şi în toate serile în care va fi nevoie. Se anunţă o vară încărcată şi fierbinte (dacă nu ne-am topit la minus 15 grade, nu vom îngheţa la plus 30).

În clipa de faţă, şi noi, şi ei stăm sub presiunea aceleiaşi coordonate: Timpul. Iar, din această încleştare, cum bine ne-a învăţat istoria, învingătoare ies, mereu, inteligenţa, cinstea, lumina. Da, da: lumina de la capătul tunelului (până nu ne vor fura şi tunelul)”, scrie Mihai Şora pe Facebook.

Dragii mei, supapele de siguranţă nu sunt multe, dar protestele noastre înseamnă enorm. Vă reamintesc că, nu departe de Girafă, se află punctul cardinal al democraţiei noastre: măsuţa unde strângem semnături pentru FĂRĂ PENALI ÎN FUNCŢII PUBLICE.

P.S. Proteste în Statele Unite, proteste în Marea Britanie, proteste în Spania, în Turcia, în România, în Moldova, în Rusia, în Vietnam… Ceva nu este în regulă pe planeta Terra. Vă daţi seama? Dacă vin acum extratereştrii, ne facem de toată ruşinea”. După mitingul PSD, întrebările protestatarilor #rezist l-au deranjat pe Liviu Dragnea care i-a calificat pe cei care i-au cerut socoteală drept „şobolani”.

„Am plecat de la scenă la maşină. Erau patru şobolani care puneau tot felul de întrebări. Cu mine mai erau vreo 30-40 de oameni participanţi la miting, încărcaţi cu adrenalină, puteau fi nervoşi”, a declarat Dragnea, la Antena 3, după mitingul din 9 iunie. Un protest intitulat ”Cod roşu de OUG” este anunţat pentru duminică seară în Piaţa Victoriei, peste cinci mii de persoane arătându-se interesate de evenimentul creat pe Facebook.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply