15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Veste bună pentru acești români! De data asta nu vine de la statul român. Cererile se pot depune până pe 30 mai. E vorba despre locuințe ieftine

Veste bună pentru acești români! De data asta nu vine de la statul român. Cererile se pot depune până pe 30 mai. E vorba despre locuințe ieftine
0 Comments

Ultimatum pentru constănțenii din comuna Cumpăna. A mai rămas doar o săptămână până la expirarea termenului până la care familiile de aici pot construi o casă la jumătate de preț de Habitat for Humanity România.

Este vorba despre cea de-a 10-a ediție a evenimentului de construire accelerată și voluntariat BIG BUILD 2018, organizat de Habitat for Humanity România la Cumpăna, județul Constanța, notează adevărul.ro.

Voluntariat pentru oamenii ce nu-și permit achiziționarea unei locuințe

„La Habitat for Humanity credem cu tărie că dreptul la o locuinţă decentă ar trebui să se numere printre drepturile fundamentale ale oamenilor. De aceea, prin BIG BUILD 2018 continuăm să aducem în prim plan statisticile îngrijorătoare referitoare la locuire. Căutăm soluţii alături de partenerii noştri şi stakeholderii în domeniu.

În plus, anul acesta vom construi, în doar 5 zile, 10 locuinţe pentru 10 familii din comuna Cumpăna. Au nevoie urgentă de o casă decentă, alături de peste 300 de voluntari români şi internaţionali”, spune Roberto Pătrăşcoiu, director naţional Habitat for Humanity România.

CITESTE SI: Premierul Viorica Dăncilă a făcut anunțul legat de pensii

Veste bună pentru români. E vorba de absolut toate salariile!

Jumătate din populația lumii, adică mai bine de 3 miliarde de oameni, trăiesc zilnic cu mai puțin de 2,5 dolari. Peste 1 miliard de oameni trăiesc în sărăcie lucie. Acest proiect nonguvernamental vine în sprijinul celor fără prea multe posibilități.

Habitat for Humanity a construit la Bacău 36 de locuințe anul trecut alături de 700 de voluntari.

Rata inflației din România a crescut destul de mult în ultima vreme. Tot mai mulți români se împrumută de la bănci pentru a-și putea cumpăra sau construi o casă, iar ratele crescute în ultima vreme le omoară bugetul muncitorilor.

România este una dintre țările cu potențial în zona de construcții. Este una dintre țările care figurează pe lista statelor în curs de dezvoltare.

Pentru detalii complete despre dosar şi procesul de selecţie, familiile interesate pot contacta biroul Habitat for Humanity Cumpăna de pe strada Alexandru Alimănişteanu nr. 71 din Cumpăna, Constanţa, persoană de contact Mihaela Popa 0787.610.840.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply