15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

DOLIU la Casa Regală! Suferință fără margini! Din păcate, a murit după o lungă suferință! Este dureros ce se întâmplă

0 Comments

Doliu la Casa Regală! A murit Prințesa Elisabeta a Danemercei. S-a stins din viață după o lungă suferință. Prințesa Elisabeta a fost verișoara Reginei Margrethe a II. S-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. A sufeirt mult înainte de a pleca dintre noi.

Prințesa Elisabeta a Danemarcei a murit

Casa Regală a făcut anunțul trist pe o rețea de socializare. Prințesa s-a stins din viață fiind înconjurată de fmailie. „Înălțimea ei, prințesa Elizabeth, a murit după o lungă boală și a fost înconjurată de familia ei”.

Prințesa Elisabeta a Danemarcei a murit la castelul din Sorgenfri din Lyngby. Este lângă Copenhaga, casa copilăriei prințesei.

„Ca membru al familiei regale, Prințesa Elisabeta a arătat în viața loialitate față de familia sa și casa regală.“, a spus Palatul danez. A reamintit multe dintre responsabilitățile atribuite prințesei în timpul vieții.

Prințesa Elisabeta a Danemarcei s-a născut în anul 1935. Timp de 45 de ani a servit în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. În anii 1970, apoi în anii 1980, a lucrat la ambasadă, la Washington. În anii 1990 a avut o altă funcție. Mai exact, a lucrat la Misiunea Permanentă Daneză la Națiunile Unite la Geneva.

Deși nu s-a căsătorit, Prințesa Elisabeta a Danemarcei a trăit o poveste de dragoste timp de 20 de ani alături de regizorul Claus Hermansen. După ce i s-a descoperit boala, prințesa a fost nevoită să se odihnească foarte mult.

În luna ianuarie a anului 2017 a vorbit în cadrul unui interviu despre cât de greu este să fii singur. Interviul a fost acordat revistei Billed Blood. Tot atunci, prințesa a vorbit și despre starea sa de sănătate. A menționat faptul că sănătatea îi joacă feste. De asemenea, a precizat faptul că îi pare rău că prietenii nu îi mai sunt alături.

„Nu este ușor să crești singur. Pentru mine, cel mai rău nu este că sănătatea te lasă. Cel mai rău lucru este că prietenii mei nu mai sunt aici, câteodată mă simt de parcă stau în picioare doar pe scaunul meu, e greu să păstrez o stare bună”, a spus atunci prințesa Elisabeta a Danemarcei.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply