15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

O zodie are baftă mare în dragoste azi! Nu-i vine să creadă pe cine cucerește. SFATUL ZILEI

0 Comments

Citește sfatul zilei de 7 iunie 2018 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Unul dintre nativi este extrem de seducător.

Sfatul zilei de 7 iunie 2018:

BERBEC: Nu sunt toate zilele vesele, așa cum ești tu în majoritatea timpului. Oamenii triști nu au ce căuta lângă tine, așa că nu te încărca negativ. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR: Nu ar strica să pornești o afacere pe cont propriu. Nu ar strica să devii antreprenor. Trebuie doar să îți alegi domeniul. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI: Oboseala se vede pe chipul tău. Efectiv simți că nu mai poți. De ce nu faci o pauză binemeritată și te relaxezi undeva, în natură? Numărul norocos al zilei: 3.

RAC: Așteaptă-te la discuții în contradictoriu. Ai de făcut niște mărturisiri deloc plăcute pentru interlocutorii tăi. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Îți place mult anturajul în care ai nimerit. Rămâi acolo câtă vreme lucrurile evoluează pozitiv. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ: Dai dovadă de o rezistență uluitoare. Reziști în fața stresului, reziști în fața răutăților. Pari de neclintit și ești un exemplu pentru cei din jur. Nu te lăsa bătut. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Cineva vrea să te supere, dar tu ești suficient de puternic să nu te lași doborât de orice șiretlic. Numărul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Horoscopul lui Nostradamus. Ce spune la zodia ta?

Cifra zilei de 7 iunie 2018. Ce ne aduce din punct de vedere numerologic misteriosul 6

SCORPION: Mari schimbări se anunță în viața ta chiar de azi. Ești gata de cele mai tari provocări? Numărul norocos al zilei: 10.

SĂGETĂTOR: Ai o atitudine pacifistă. Te bucuri să vezi că vorba dulce chiar mult aduce. Fii bun! Numărul norocos al zilei: 8.

Capricornii cuceresc pe cineva special

CAPRICORN: Faci echipă bună cu o persoană specială, o persoană pe care de mult ai vrut să o întâlnești. Zâmbește! E o zi minunată. Numărul norocos al zilei: 7.

VĂRSĂTOR: Și pentru tine e o zi magică. Primești un cadou frumos de la cine nu te aștepți. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Privești la oamenii din jurul tău. Privești la tot felul de situații în care ei se implică, anumite cauze în care nu crezi. Nu te mai judeca atât de aspru. Numărul norocos al zilei: 6.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply