15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Trei astrologi și o singură concluzie! Vin vremuri interesante pentru zodii! Care sunt marii câștigători!

0 Comments

Mihai Voropchievici, Oana Hanganu și Minerva, unii dintre cei mai importanți astrologi, au dezvăluit previziunile pentru săptămâna viitoare!

Concluzia e una singură! Vin vremuri interesante pentru zodii!

Horoscop Minerva!

BERBEC: Miercuri, 9 mai ai putea să intri în contradicție cu cineva, și este posibil să faci un mic compromis pentru a progresa. În cele din urmă, duminică ești încurajat să te plimbi chiar dacă o alegere mai bună ar putea fi un masaj sau mersul la spa.

TAUR: Dacă cineva vrea să ți se alăture, ar putea fi un lucru bun deoarece el sau ea ar putea avea gândi și pentru tine la un momentdat. În timp ce te încurajează, ar putea discuta și despre lucrurile în perspectivă, astfel încât să te poți relaxa și să vezi imaginea în ansamblu.

GEMENI: Cu Marte conjunct cu Pluto din zilele următoare și ambele curtând un Jupiter expansiv, gândurile despre cum ai putea beneficia de pe urma lor ar putea să-ți umple mintea și îți sporească dorința de a le pune în practică.

CITEȘTE AICI HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU TOATE ZODIILE!

Horosop Mihai Voropchievici!

Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 6 – 12 mai 2018. Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziunile sale săptămânale la Antena 3.

Runele anunță că în această săptămână, o zodie va avea un salt rapid, calitativ în existență, iar alta ar trebui să schimbe strategia.

Iată ce au rezervat runele pentru zodia ta!

BERBEC: Berbecul poate găsi rezolvarea tuturor problemelor, doar cu o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Sfat: Faceți un consiliu de familie!

TAUR: E supărat, a întârziat, vine nervos! Trebuie să susțină o mică bătălie. Să fie calmi și vor rezolva toate problemele ca prin farmec.

GEMENI: Să lase zbenguiala și să își mobilizeze forțele pentru a consolida poziția în familie, la serviciu, în societate.

Citește AICI HOROSCOPUL COMPLET AL RUNELOR PENTRU TOATE ZODIILE!

Horoscop Oana Hanganu!

Berbecii atrag norocul doar dacă știu să aștepte și nu forțează nota atunci când vor să obțină o recompensă, o mărire de salariu, un comision mai consistent sau o promovare.

Taurii primesc informații importante care îi ajută în carieră. În plan personal, banii vin dar sunt cheltuiți rapid sau apar situații neprevăzute, care duc la amânarea unei călătorii.

Gemenii își fac noi prieteni care le acaparează atenția și au un rol important în ajustarea unor proiecte personale. Sentimental, sunt atrași de persoane inventive, independente și misterioase.

CITEȘTE AICI HOROSCOPUL COMPLET AL OANEI HANGANU PENTRU TOTI NATIVII!

Horoscopul săptămânii 7-13 mai 2018 începe cu Luna aflată în zodia Vărsător, care ne încurajează să fim originali, independenți, în timp ce Soarele, aflat în zodia Taur, ne cere să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne gestionăm cu înțelepciune resursele.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply