15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Toată lumea știe că s-a căsătorit și apoi a divorțat, însă nimeni nu se aștepta să zică asta despre relația ei cu Victor: „Să ne înțelegem…”

Toată lumea știe că s-a căsătorit și apoi a divorțat, însă nimeni nu se aștepta să zică asta despre relația ei cu Victor: „Să ne înțelegem...”
0 Comments

Bianca Drăgușanu a vorbit în emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D despre statutul la care visează în urma experiențelor amoroase din ultimii ani.

Toată lumea știe că Bianca și Victor au fost căsătoriți. În urma unei infidelități, cei doi au divorțat, iar astăzi se înțeleg mai bine așa decât pe vremea când îi unea un act.

Bianca spune că se simte extraordinar cu statutul de iubită a celui cu care a făcut o minunăție de fetiță.

„Despre mine stiti ca am fost si maritata, si divortata, si… concubinata. Dar singurul statut pe care mi-l doresc pentru toata viata este acela de iubita. Restul e… acte, e… vorbe! Sa ne intelegem!”, a mărturisit Bianca în direct la Kanal D.

CITESTE SI: Mădălin Ionescu, revoltat pe medicii de la Salvare: „Mi-au lăsat tatăl în mijlocul străzii”

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru rivala Gabriela Cristea. Fanii au sărit cu comentariile

Bianca Drăgușanu militează pentru independența femeilor în relații

„La început şi la final de relaţie, totul ţine de relaţie. Aşa am zis şi eu, mai ales că mulţi oameni la capitolul gramatică nu sunt premianţi.

La început spune cu bucurie şi cu dulceaţă în glas „Mi se pare că ne înţelegem atât de bine!”. La începutul relaţiei ne explodează pieptul de fericire. Cum zice iubi la început?

„Sunt nebun după tine!” Şi la sfârşit cum spui? „Fă-ţi bagajele şi hai! La mine nu mai stai!”. Iubirea este o loterie şi dacă începem relaţia cu un entuziasm, hai să împărţim totul. Relaţia se va termina cu acelaşi „Hai să împărţim totul, dar la tribunal!”

Cu toate astea, nu avem cum să trăim fără acest combustibil numit iubire care porneşte războaie şi e în stare să facă scandaluri mondiale”, a povestit Bianca în emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply