15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Minerva 13 - 19 mai 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie
0 Comments

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018. Va fi o săptămână interesantă pentru unele semne zodiacale. Află ce îți rezeră astrele.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 pentru fiecare zodie

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

BERBEC. Indiferent de ce s-a petrecut săptămâna trecută, pare să fie în mare măsură rezolvat în această săptămână. Accentul general al temei natale este destul de normal cu o tendință de împământare, ceea ce aduce o doză puternică de ambiție. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Planurile pe care le-ai lansat recent ar putea da roade. Concentrează-te asupra Casei drumurilor lungi și a aventurilor neașteptate, deoarece astrele te încurajează activ să abordezi noi oportunități. Cu Saturn și Pluto acum retrograde, e drept, în acest sector, ai putea avea motive mai serioase pentru ca aspectele vieții tale să se schimbe. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Venus prin Casa 1, casa personalității, ar putea stimula dorința de a-ți face noi prieteni. Ai putea să fii mai dispus spre mici compromisuri și să cauți soluții care să fie un câștig pentru toți cei implicați. O altă parte a acestei situații poate fi dorința ta de a-ți schimba imaginea, probabil prin vestimentație, printr-un nou look sau chiar printr-un tatuaj care să aibă o semnificație profundă pentru tine. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Cu soarele în Casa a 11, sectorul tău social, poate fi un moment bun pentru a te bucura de sprijinul prietenilor. Cu toate acestea, cu un accent deosebit pe Casa Relațiilor, se pare că asociațiile și prieteniile tale vor trece prin câteva schimbări majore acum, dar și în lunile următoare. Atât cu Saturn, cât și cu Pluto retrograde în această casă, ai putea vedea anumite legături într-o nouă lumină pe 13, 16 și 17 mai, ceea ce este un lucru bun. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Ai prefera să faci o călătorie și să te bucuri de viață sau să te confrunți cu lucruri mai grave pe care să le remediezi în stilul tău? Aceasta ar putea fi alegerea pe care o ai de făcut luni, 14 mai, când Mercur se îndreaptă spre creativul Uranus, în Casa carierei. Este foarte probabil să nu ai timp să te simți ca și el, dar ai putea face ceva de genul să îți planifici anumite lucruri și să te bucuri mai târziu de această săptămână. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

FECIOARĂ. Începutul săptămânii poate face să te confrunți cu o serie de evenimente care îți distrag atenția de la lucrurile importante. Vezi ce faci pe 14 și 15 mai cu Venus, care datorită pătratului cu Neptun, pare să îți arunce un văl peste ochi și peste gândire, îți este greu să te concentrezi asupra unei sarcini anume dacă cineva încearcă să îți distragă atenția, iar dacă lucrarea este importantă, posibil să fii dur cu această persoană. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

BALANȚĂ. S-ar putea să existe momente în această săptămână când îți va fi greu să fi de acord cu un membru al familiei cu privire la o problemă-cheie. Nu lăsa lucrurile să ajungă până aici. Folosindu-ți tactul și diplomația naturală, ai putea transforma situația dintr-una dificlă într-una mai bună. Soarele în opoziție cu Jupiter marți, 15 mai, îți poate aduce o zi bună și optimistă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Încă mai trebuie să dai o atenție deosebită asupra sectorului comunicării. Cu toate acestea, luni, 14 mai, ar putea coincide cu o neînțelegere, care se poate datora unei greșeli reale. Înainte de a spune ceva, ar fi înțelept să lași lucrurile să se așeze pentru o zi sau câteva ore, pentru ca disputa să nu ajungă la altceva. De fapt, orice dispută nu aduce nimic bun, nici măcar o lămurire a situației. Marți, 15 mai, poate fi o zi bună pentru o întâlnire romantică sau un eveniment social de anvergură. Dacă ești invitat, profită din plin de acest lucru. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

SĂGETĂTOR. Concentrarea energiei astrale din Casa a 5-a, vivace în sectorul tău de agrement, spune că săptămâna viitoare te-ai putea bucura de oportunitatea de a ieși și de a te distra. Singurul factor care ar putea fi o problemă este cheltuiala. Luni, 14 mai, ai putea să te simțiți vinovat că ai cheltuit prea mult. Dacă a fost o experiență unică, de ce să nu vă bucurați și voi? Marți, 15 mai, astrele te încurajează să îți ascultați instinctele. Ai putea să te întâlnești cu o oportunitate promițătoare dacă o vei face. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Există încă multă activitate în semnul tău, ceea ce ar putea face ca lunile următoare să fie destul de intense. Chiar și așa, ești genul de persoană care știe să se bucure de o provocare sau să își folosească punctele forte înnăscute. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

VĂRSĂTOR. Gândurile voastre se pot desfășura adânc, iar această etapă spirituală se pare că va dura ceva timp. Dar nu lăsa să îți desființeze activitățile care pot părea destul de superficiale la prima vedere. Ai nevoie atât activități serioase cât și din cele superflue. Și cu Mercur care se deplasează prin Casa comunicării, este un moment important pentru a te conecta cu oameni care te pot ajuta să îți atingi obiectivele. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

PEȘTI. Viața ta socială continuă să fie ocupată și destul de intensă. De fapt, începutul săptămânii ar putea să te lase fără suflu și să te întrebi dacă nu cumva petreci prea mult timp în proiecte comunitare, întruniri de comisie sau prieteni, și dacă nu ar trebui să faci câteva ajustări ca să te bucuri de viață și să continui să faci ceea ce faci. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply