15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cea mai bună perioadă din an urmează pentru aceste zodii! PREVIZIUNI KARMICE

Cea mai bună perioadă din an urmează pentru aceste zodii! PREVIZIUNI KARMICE
0 Comments

Săptămâna cuprinsă între 7 și 13 mai 2018 va fi una extraordinară în special pentru zodiile de apă, de aer și de pământ.

Previziuni karmice 7 – 13 mai 2018

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt ușor nedumeriți în legătură cu aspecte care țin de viața lor amoroasă. Vor lua o decizie în acest sens și ar putea fi una definitivă.

Scorpionii au o săptămână în care vor bifa multe reușite. Vor trece de toate obstacolele, de toate emoțiile și îi vor impresiona pe cei din jur cu calitățile lor ascunse.

Peștii trebuie să se reacomedeze cu situații care nu le fac plăcere. Karmic, revin niște aspecte întunecate ale trecutului peste care au trecut cu nepăsare.

ZODIILE DE AER

Pentru Balanțe, Gemeni și Vărsători, perioada următoare va fi una specială. Gemenii se îndrăgostesc, dar parcă le e teamă să înceapă o relație serioasă. Vor să mai copilărească puțin, deși omul pe care îl întâlnesc le poate oferi tot ceea ce le lipsește.

Vărsătorii trebuie să renunțe la orgoliul de copil și să se maturizeze. Balanțele au o săptămână benefică pe toate planurile. Sunt sub protecție divină toată luna, iar perioada lor de aur începe pe 8 mai.

CITESTE ȘI: Horoscop săptămânal Minerva 6 – 12 mai 2018 Integral pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Urania 5 – 11 mai 2018. Jupiter, în contradicție cu Soarele

ZODIILE DE FOC

În cazul Berbecilor, trebuie să se aștepte la niște discuții aprinse cu un membru al familiei din cauza banilor.

Leii au o perioadă liniștită, de introspecție, o perioadă în care pot fi vulnerabili emoțional.

Săgetătorii continuă să își facă treaba așa cum știu și nu vor dezamăgi nici de data aceasta.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Fecioarele au în față o provocare uriașă. Trebuie să dovedească foarte multe din punct de vedere profesional. Trebuie să se organizeze, să evite cu orice preț stările de anxietate, să se încurajeze pe sine.

Capricornii și Taurii se joacă nițel cu destinul, dar iată că de data asta le vor ieși planurile. Norocul va fi de partea lor.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply