15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop Urania. Începând cu ziua de mâine, au loc fenomene unice în viețile zodiilor

Horoscop Urania. Începând cu ziua de mâine, au loc fenomene unice în viețile zodiilor
0 Comments

Lună Plină în Scorpion la final de săptămână. Sunt avantajate zodiile care au ascendentul în Scorpion, dar mai ales Scorpionii.

Horoscop săptămânal Urania 28 aprilie – 4 mai 2018

BERBEC: Între 28 și 29 aprilie dimineața, dispute, confruntări sonore. Nativii vor avea intervenții de un subiectivism accentuat. Nu este un moment bun pentru discuții unde va fi nevoie de măsură, diplomație sau atenție la detalii.

Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, spaimă de a nu pierde un bun, de a nu rata o șansă materială, ipostază amplificată și de Luna Plină în Scorpion din 30 aprilie. Răstimpul aduce în prim-plan o chestiune financiară întocmită în neregulă mai demult care, acum începe să producă efecte.

Moment total neindicat pentru vânzări, cumpărări, promisiuni referitoare la o tranzacție indiferent de valoarea ei. În dorința lor de a se stabiliza din punct de vedere material, nu este indicat să se implice în „învârteli”, „combinații” și afaceri tulburi în speranța că, fie și cu asumarea unui risc, vor câștiga, la un moment dat, o sumă de bani.

O înșelătorie mai veche poate ieși, acum, la iveală. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, gânduri și sentimente stârnite de o relație cu cineva care se află departe de locul în care trăiește nativul. Dorință de a călători, de a face schimbări de peisaj (deplasări, excursii, strămutări în străinătate) dar și informații contradictorii, din categoria surprizelor.

Pe 4 mai, după ora 04:16‘, cariera le va impune un program de lucru riguros și, eventual, încărcat. Nativii vor face efortul de a fi la înălțimea unui moment important asumându-și un proiect major; situații menite să-l destabilizeze pe câte un Berbec care a avut sau are încă funcție, rang, demnitate.

Taurii își echilibrează relațiile la locul de muncă

Venus continuă să funcționeze în favoarea nativilor în sectorul deplasărilor pe distanțe mici (excursii, vizite, deplasări pe termen scurt); noroc la dialoguri, informări, situații în care Berbecii trebuie să se exprime în cadrul unui colectiv (ședință, conferință, interviu, examen, test).

TAUR: Între 28 și 29 aprilie dimineața, informații de natură să bucure sau să sugereze o echilibrare a relațiilor de muncă. Discuții profitabile cu șefii în vederea obținerii unui salariu convenabil. Totuși, în acest răstimp, nativii pot avea insomnii, migrene, agitație sau grija zilei de mâine.

Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, tensiuni mocnite în plan partenerial. Nativii vor nutri sentimente profunde de nemulțumire și de dezamăgire, provocate de soț/soție, partener de proiect, asociat, colaborator; Taurii pot dezvolta sentimente negative din cauza conflictelor anterioare care nu s-au rezolvat, a relațiilor incorecte, a abuzurilor la care aceia s-au dedat.

Pe 30 aprilie, Luna Plină în Scorpion va amplifica aceste contradicții permițând tensiunilor acumulate să țâșnească sub forma unui val de reproșuri, de atacuri verbale motivându-i să ia măsuri speciale de protecție personală (a banilor, a bunurilor, a unui statut, a imaginii).

Etapă negativă pe fond în cazul proceselor și litigiilor. Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, nevoia de a apela la soluții oficiale pentru a rezolva o chestiune de ordin material (contacte, angajamente scrise și confirmate de apostila unui notariat, adeverințe eliberate de instituțiile statului). Noroc sau șansă de a intui o manieră adecvată de a acționa în beneficiul material personal.

Din 4 mai, după ora 04:16‘, abordare curajoasă a unor secvențe neplăcute la capitolul conștiință, ideal, proiecte de perspectivă.

Nativii „își vor lua inima în dinți” și vor dori să pună ordine în ideile destabilizate de tot felul de piedicile din planul vieții personale (vârstă, stare de sănătate, obligații de familie, studii incomplete, carențe de pregătire profesională) sau a neputințelor provocate de barierele instituționale, legale și administrative.

Gemenii vor relaxare continuă

GEMENI: Între 28 și 29 aprilie dimineața, dorință de relaxare, atitudine evazivă față de efort și implicare în activități solicitante fizic sau psihic.

Atitudine neserioasă față de un partener de aventură: în intenția lor, Gemenii nu vor dori să ia lucrurile în serios, să se angajeze într-o relație stabilă; curiozitate, jocuri sentimentale, frivolitate, mondenitate. Context bun pentru interpreții care evoluează în fața publicului „în direct”, prin spontaneitate, expresivitate, fler, intuiție și bună capacitate de exprimare vocală.

Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, cele două case ale sănătății vor fi puse la încercare de Lună care, pe 30 aprilie, se va afla în ipostaza de Lună Plină în Scorpion, ceea ce va spori factorii de risc cu privire la un eventual dezechilibru endocrin, la starea de sănătate a aparatului urinar, a aparatului genital, la posibilele infecții pe aceleași segmente anatomo-fiziologice cărora li se adaugă și un factor infecțios la nivelul sinusurilor, dentiției, maxilarului inferior, a laringelui sau faringelui (răceală, gripă, viroză).

Relații pline de nemulțumire, stres și disconfort la locul de muncă; posibile șicane sau învinuiri formulate de șefi și/sau colegi în încercarea de a-i destabiliza.

CITEȘTE ȘI: Horoscop de weekend 28 – 29 aprilie 2018. O zodie descoperă că un apropiat o trădează!

Previziunile Minervei pentru luna mai 2018. Zodia care pierde totul, zodia care câștigă totul. În schimb, alte două zodii…

Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, tentativa de a introduce o nuanță principială sau corectă în abordarea partenerilor de orice fel.

Comportament amabil, îngăduitor, vădind o mare putere de a se adapta la exigențele momentului în orice tip de dialog sau activitate desfășurată în comun.

Pe 4 mai, după ora 04:16‘, Luna își va începe traseul prin casa beneficiilor materiale dar nu va genera o destindere ci, dimpotrivă, va accentua preocupările nativilor în dorința lor de a „urni” lucrurile, de a debloca niște interdicții sau ostilități.

RAC: Între 28 și 29 aprilie dimineața, tensiuni în familie sau, în absența discuțiilor în contradictoriu, disconfort emoțional din cauza suprasolicitării, din suprapunerea obligațiilor socio-profesionale cu cele personale sau de familie.

Stări răscolitoare

Între 29 aprilie, după ora 09:12‘, și 1 mai după-amiaza, stări de spirit încărcate de o emotivitate sporită, de melancolie, amintiri triste, predispoziție spre lacrimi ori spre o abordare excesiv de sentimentală.

Unele persoane vor avea impresia că sunt persecutate de o persoană dragă lor; riscul de a se confrunta cu trăiri marcate de gelozie, de ambiția de a demonstra ceva, de a se răfui, de a se răzbuna ori de a se de crampona de o relație.

Aceste stări răscolitoare vor fi amplificate de Luna Plină din 30 aprilie care se va produce pe casa a V-a, împingându-i, astfel, pe Raci (mai ales pe femei) să comită erori de evaluare și să dea o interpretare dramatică unei atitudini, unui comportament sau unei afirmații, adică celebrul „a lua lucrurile „în tragic”.

Între 1 mai, după ora 17:20‘, și zorii zilei de 4 mai, posibilitatea de a valorifica o informație sau de a lua o decizie pe baza unui sfat, a unei sugestii, a unei intuiții personale cu privire la o stare de lucruri în derulare la locul de muncă.

Pe 4 mai, după ora 04:16‘, Luna va începe să tranziteze casa a VII-a a relațiilor parteneriale, atât de cooperare cât și conflictuale, introducând un accent împovărător ori de câte ori acești nativi vor încerca să abordeze un partener de viață sau un colaborator.

De reținut marcajul astral al întregii săptămâni asupra casei a XI-a, unde nativii pot opera detașări sau delimitări radicale de unii prieteni; criză relațională, mai ales în prejma zilei de 30 de aprilie.

Se menține tumultul social care îi motivează să se implice activ, în plan public sau profesional, într-o bătălie de principii sau de interese. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply