15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

De azi este decisă soarta a trei zodii. Astrele vin cu surprize neașteptate. Ce se întâmplă cu Racii, Scorpionii, Leii și Peștii

De azi este decisă soarta a trei zodii. Astrele vin cu surprize neașteptate. Ce se întâmplă cu Racii, Scorpionii, Leii și Peștii
0 Comments

Săptămâna cuprinsă între 30 aprilie și 6 mai va fi una explozivă pentru mai multe semne zodiacale.

Sfatul săptămânii 30 aprilie – 6 mai 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC: Trebuie să îți reconsolidezi poziția la locul de muncă. E nevoie de multă comunicare dacă vrei să ajungi departe. Zile favorabile: luni, miercuri și joi.

TAUR: Nu căuta răspunsuri în locuri evidente. Sapă adânc pentru informații. Zile favorabile: miercuri, vineri și sâmbătă.

GEMENI: Știi să citești în sufletele oamenilor și știi cum să îi abordezi. Încearcă să nu devii foarte evident când emiți niște opinii. Zile favorabile: joi și vineri.

RAC: Gestionează-ți sentimentele cu grijă. Nu te precipita și nu sări calul. Zile favorabile: miercuri și sâmbătă.

LEU: Ai de-a face cu tot felul de oameni, cu tot soiul de situații neprevăzute. Este timpul să faci pace. Zile favorabile: vineri, sâmbătă și duminică.

FECIOARĂ: E o săptămână a revelațiilor, a ideilor, a soluțiilor-cheie. Ai nevoie de promptitudine. Zile favorabile: joi și duminică.

CITESTE SI: Previziuni karmice 30 aprilie – 6 mai 2018. Zodiile de aer, în tensiune toată săptămâna

Horoscop lunar Minerva mai 2018 Integral pentru fiecare zodie

BALANȚĂ: Îți sare țandăra foarte ușor și asta nu e tocmai în regulă. Deschide-ți mintea și sufletul. Zile favorabile: miercuri și sâmbătă.

SCORPION: Grijile trebuie lăsate deoparte. Bucură-te de viață, de momentele frumoase. Zile favorabile: vineri și duminică.

SĂGETĂTOR: Calculează-ți timpul și învață să gestionezi lucrurile cu maximă atenție. Zile favorabile: vineri și duminică.

CAPRICORN: Ai nevoie de un moment de respirp, de gânduri bune și calde. Zile favorabile: miercuri și vineri.

VĂRSĂTOR: Cine știe ce e în sufletul tău știe cum să te abordeze. Este momentul să faci niște alegeri importante. Zile favorabile: joi, vineri și sâmbătă.

PEȘTI: Ești pe terentul tău. Mingea este la tine și tu știi cel mai bine regulile. Săptămâna asta reușești să dai lovitura și să îi surprinzi pe cei din jur. Nu te lăsa bătut. Zile favorabile: vineri, sâmbătă și duminică.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply