15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

2 astrologi, o concluzie. Furtuni în sufletele mai multor zodii. Ce spun Urania și Voropchievici

0 Comments

Astrologii Urania și Mihai Voropchievici au realizat previziunile pentru săptămâna aceasta, până pe 18 noiembrie aproximativ.

PREVIZIUNILE URANIEI:

BERBEC: Între 13 noiembrie, după ora 17:46‘, și 16 noiembrie dimineața, surprize de toate tipurile (informații, evenimente, situații de-a dreptul neverosimile) vor pune relațiile de prietenie ale Berbecilor la încercare. Unele vor ieși din aceste încercări cam „șifonate’.

Pe 16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilor și își va exercita influența asupra lumii interioare a acestor nativi care vor fi mai profunzi, mai meditativi, mai sensibili și mai preocupați de latura morală a evenimentelor și consecințelor unor decizii asupra cărora, până acum, nu zăboveau, prea mult, cu gândul.

Va urma o perioadă în careBerbecii vor fi receptivi la mesajele subtile și la rafinarea percepțiilor.

TAUR: Despărțiri dificile de idei, oameni, instituții și proiecte de viață în care nativul s-a implicat de-a lungul timpului. Între 13 noiembrie, după ora 17:46‘, și 16 noiembrie dimineața, surprize legate de felul în care circulă numele lor în mediul public sau în grupurile largi de oameni unde își desfășoară activitatea.

Informații care pun pe gânduri. Pe16 noiembrie, Marte va intra în zodia Peștilorși va aduce o binevenită atenuare a antipatiilor sau a neînțelegerilor instalate între Tauri și prietenii lor; simpatie, cumsecădenie și solidaritate cu nativii, manifestate de una sau mai multe cunoștințe.

GEMENI: Gemenii s-ar putea afla în conjuncturi socio-profesionale speciale, neobișnuite, în care este posibil să nu se simtă în largul lor ori să fie stingheriți de afirmațiile care se rostesc în acele împrejurări. Informații destabilizatoare sau doar enervante care le parvin din străinătate legate de un proiect de viață. CITEȘTE MAI MULT AICI

PREVIZIUNILE LUI VOROPCHIEVICI

Berbecii trebuie să fie foarte atenți cum acționează și cum relaționează cu cei din jur.

Taurii au o săptămână în așteptarea unor schimbări foarte, foarte importante. Să fie pregătiți.

Gemenii s-au mutat pe fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele lor se împlinesc.

Racii merită și ei o săptămână bună. Vor câștiga pe toate planurile, așa că nu rămâne decât să se bucure.

Leii au o perioadă în care sunt cam întorși cu fața spre apus. Vor fi grele, dar vor avea salturi rapide și calitative. Demararea e mai anevoioasă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply