15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Tatal lui Meghan Markle arunca in aer familia regala cu un nou interviu! “Fiica mea este terifiata!” Ce l-a facut sa spuna asta?!

0 Comments

Tatal lui Meghan Markle arunca in aer familia regala cu un nou interviu! “Fiica mea este terifiata!” Ce l-a facut sa spuna asta?!

Declaratiile lui sunt din ce in ce mai acide si toata lumea se asteapta ca in cel mai scurt timp familia regala sa reactioneze si sa-l faca sa taca definitiv.

Tatal lui Meghan Markle arunca in aer familia regala cu un nou interviu. Se pare ca Meghan Markle si Printul Harry nu au deloc parte de un inceput de casnicie linistit, iar cel care agita apele cel mai mult este chiar “socrul mic”.

Dupa ce chiar inainte de nunta a fost protagonistul unui scandal urias pentru ca a fost prins ca si-a regizat o serie de fotografii cu el in care se documenta online despre viitorul sau ginere si se pregatea de nunta, apoi dupa nunta a dat un interviu in care a povestit detalii intime din dicutia lui cu Printul Harry, acum tatal lui Meghan arunca din nou o umbra asupra celei mai proaspete familii regale. Din cate se pare, tatal ei care o cunoaste foarte bine spune ca nu este deloc fericita.

Ducesa de Sussex ar avea un zambet care mai degraba transmite durere decat fericire si tatal ei crede ca nu a reusit sa se adapteze la noua ei viata si la indatoririle regale. Barbatul de 73 de ani a facut o serie de declaratii pentru ziarul londonez The Sun care sunt pe cale sa afecteze grav imaginea lui Meghan Markle.

“Ma uit mereu in ochii, mai uit la fata ei. Eu ii cunosc zambetul si nu-mi place deloc cel pe care il vad acum. Este un zambet care ascunde durere. Cred ca este extrem de stresata si asupra ei este o presiune uriasa, pare terifiata”, au fost declaratiile lui Thomas Markle.

De asemenea el a criticat inclusiv dress-code-ul pe care casa regala i l-a impus fiice lui: “Parca ar fi anii 1930 cu rochii care sa depaseasca genunchiul. Stiu ca lui Meghan nu-i plac aceste tinute”.

Previous

0 Comments

Leave a Reply