15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Prognoza meteo săptămâna viitoare. Ce se va intampla, de fapt, cu vremea

0 Comments

Meteorologii ANM au anunțat prognoza meteo pentru săptămâna viitoare. Iată cum va fi vremea în intervalul 16 – 22 iulie, în fiecare regiune.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 16 – 22 iulie BANAT

Potrivit ANM, Săptămână va debuta cu o ușoară răcorire (de 1…2 grade în medie), dar din 18 iulie valorile termice diurne vor crește din nou, iar media lor va ajunge, în ultimele două zile de prognoză, la 31 de grade. Tendința generală a temperaturilor nocturne va fi de creștere ușoară și treptată, de la o medie de 15 grade în prima zi, până la 17 grade în ultima. Vor fi ploi aproape în fiecare zi, dar mai intense și pe arii mai extinse în zilele de 9 și 10 iulie, precum și după data de 15 iulie.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 16 – 22 iulie CRIŞANA

Potrivit ANM, o ușoară răcorire a vremii (de 1…2 grade) se va resimți la începutul săptămânii, apoi se va încălzi din nou, astfel că la sfârșitul intervalului de prognoză media temperaturilor maxime va ajunge la 30 de grade. Media temperaturilor minime va avea ușoare variații, între 15 și 17 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în zilele de 9 și 10 iulie, precum și după data de 15 iulie.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 16 – 22 iulie TRANSILVANIA

Potrivit ANM, între 14 și 19 iulie nu vor fi variații termice semnificative, apoi valorile termice diurne vor începe să crească din nou, astfel că la sfârșitul intervalului media lor se va situa în jurul valorii de 29 de grade. Media temperaturilor minime va fi, pe tot intervalul, de 13…14 grade. Va ploua aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse și mai intens, în primele două zile.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 16 – 22 iulie MARAMUREŞ

Potrivit ANM, valorile termice diurne vor fi în creștere până în data de 11 iulie, când media lor se va apropia de 28 de grade, apoi vor avea ușoare variații de la o zi la alta, media urmând a se situa între 27 și 29 de grade. Media temperaturilor minime se va situa între 14 și 16 grade

Prognoza meteo săptămâna viitoare 16 – 22 iulie MOLDOVA

Potrivit ANM, vremea  până în 18 iulie nu se va mai modifica semnificativ. O ușoară încălzire se va resimți din nou, după data de 20 iulie. În cea mai mare parte a intervalului, media temperaturilor nocturne va fi de 16…17 grade. Vor fi condiții de ploaie în fiecare zi, dar mai ales în primele două zile și după data de 15 iulie.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 16 – 22 iulie DOBROGEA

Potrivit ANM, vremea în data de 17 iulie se va înregistra o medie a temperaturilor maxime de 28 de grade și a minimelor de 19 grade. Până la sfârșitul intervalului de prognoză nu vor mai fi variații importate. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în primele zile și după data de 16 iulie.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 16 – 22 iulie MUNTENIA

Potrivit ANM, vremea va intra într-un proces de încălzire până în data de 13 iulie, când media maximelor termice va atinge 31 de grade. În următoarele 5 zile valorile termice diurne vor scădea treptat, cu aproximativ 3…4 grade, apoi se va încălzi din nou, iar la finalul intervalului de prognoză media maximelor termice va reveni la 31 de grade. Evoluția temperaturilor minime va fi destul de asemănătoare, iar media lor va oscila între 15 și 17 grade. În primele două zille vor fi intervale cu ploi în întreaga regiune, apoi pe arii mai restrânse.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 16 – 22 iulie OLTENIA

Potrivit ANM, în primele 4 zile din intervalul de prognoză temperaturile maxime vor fi în creștere, de la o medie de 22 de grade în prima zi, până la 31 de grade în data de 12 iulie. Ulterior, nu vor mai fi variații termice importante, iar media valorilor maxime de temperatură va fi între 28 și 31 de grade. Temperaturile minime nu vor avea oscilații atât de mari, iar media lor se va situa între 15 și 17 grade. În primele două zile va ploua pe arii extinse și se vor acumula cantități mai importante de apă. Condițiile de ploaie vor reveni după data de 15 iulie.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 16 – 22 iulie LA MUNTE

Potrivit ANM, vremea se va încălzi ușor și treptat până în jurul datei de 12 iulie, când media maximelor termice va fi de 19 grade, iar a minimelor de 11 grade. Ulterior nu se vor mai înregistra modificări semnificative ale regimului termic. Vor fi ploi în fiecare zi, iar cantitățile cele mai mari de apă vor cădea în primele zile.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply