15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

O cunoscută artistă de muzică populară, TERORIZATĂ de soțul său: „Te pun într-o cadă și….”

0 Comments

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Cojocaru trece prin clipe cumplte din cauza soțului său. Aceasta este terorizată de către bărbatul cu care are un copil. Timp de câteva luni, aceasta a avut un ordin de restricție care a expirat. Bărbatul a reușit să bage groaza în ea. Miercuri i-a spart casa și nu vrea să îi dea pace deloc:

„Ieri a venit pur și simplu și mi-a spart casa pentru că nu am vrut să îi dau mașina și aparatura pe care eu o folosesc la concerte, lucruri care nu îi aparțin pentru ca el nu a contribuit cu niciun ban.(…) Ordinul de restricție l-am avut între 8 martie și 8 iunie, si de când s-a terminat nu îmi mai dă pace.(…)

Îl influențează pe copil spunându-i că am amanți și că sunt o…(…) La fiul din cealaltă căsnicie mă duceam pe ascuns să-i fac de mâncare și când ajungeam acasă îmi făcea scandal. Nici cu părinții mei nu mă lăsa să mă văd”, a declarat artista în emisiunea „Star News” de la Antena Stars.

Iar declarațiile sale sunt de-a dreptul șocante. Nicoleta Cojocaru a fost amenințată de nenumărate ori de către soțul său, de care încearcă să divorțeze cât mai repede.

„Îmi spunea mereu <> . Nu vă spun de câte ori m-a forțat să fac amor cu el, mai ales de când am băgat divorţ cu el. Mă lua forţat, mă târa dintr-o cameră în alta ca să fac amor cu el, că sunt pe numele lui şi poate să facă ce vrea cu mine, să mă taie bucăţi.

Am spus asta şi la tribunal, dar chiar nu se ţine cont de nimic? Ce să mai fac? Să mă duc cu capul pe o farfurie sau cu un picior într-o sacoşă să vadă doamna preşedintă că ce? Că îmi e viaţa în pericol? S-a ajuns să îmi pună cuţitul la gât. Deci, mi-a spus: <<Îți iau viața! >>.

Deci, de anul trecut el a început cu ameninţările astea: <>”, a fost declarația halucinantă a artistei terorizate de fostul soț.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply