15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Elena Merișoreanu a visat-o pe Ionela Prodan! Este cutremutător ce i-a spus: „M-a întrebat de ce…”

Elena Merișoreanu a visat-o pe Ionela Prodan! Este cutremutător ce i-a spus: „M-a întrebat de ce...”
0 Comments

Anamaria Prodan a organizat astăzi parastasul de 40 de zile pentru mama sa. De la slujbă nu a lipsit nici Elena Merișoreanu, care a dezvăluit că a visat-o pe prietena sa bună.

Artista de muzică populară este extrem de tristă pentru că, potrivit tradiției, la 40 de zile de la moarte, se spune că sufletul părăsește pământul.

Elena Merișoreanu a povestit ce i-a spus Ionela Prodan în vis:

Sunt foarte tristă, se spune că sufletul părăseşte pământul şi va urca la ceruri. Ea ne-a lăsat o mare zestre a folclorului românesc. Să îi fie odihna uşoară. Fetele sunt sfâşiate de durere că şi-au pierdut mama. Greu vor trece peste pierderea mamei lor.

Citește și: Anamaria Prodan și-a făcut un nou tatuaj după pierderea mamei sale

Anamaria este puternică, vrea să pară puternică, dar nu e puternică în faţa pierderii mamei ei. Am visat-o pe Ionela Prodan şi m-a întrebat de ce umblu îmbrăcată în negru şi a spus: când o fi vremea, să vii aici, că e foarte bine.” a afirmat Elena Merişoreanu.

 

Te-ar putea interesa și: Ce a pățit Ionela Prodan în ultima ei vizită în America

Ies la iveală o serie de aspecte despre starea de sănătate a Ionelei Prodan înainte să ne părăsească.

Surse apropiate familiei au declarat pentru un site cunoscut că Ionela dădea semne de boală cu mult înainte să se știe, iar ultima ei vizită în SUA i-a speriat pe toți.

„Artista se afla in Las Vegas, intr-o vacanta, impreuna cu fetele ei. Dupa o zi intreaga de plimbari prin oras, din senin, i s-a facut rau si nu a mai putut sa stea in picioare.

Respira cu greutate si transpira abundent, astfel ca, speriata, a facut un apel la 911 si a chemat de urgenta ambulanta”, notează wowbiz.ro citând știrilekanald.ro.

Anamaria Prodan: Nu știu cum voi trăi fără ea

„Nu știu cum voi trăi fară ea. Cea mai mare bucurie a ei am fost noi. Când ne vedea pe noi râzând, întinerea. Îmi spunea eu când o sa mor o merg în rai, eu visez că acolo o să cânt. A plecat atât de lin. Citește continuarea AICI.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply