15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Gabriela Cristea vine cu acuzații fără PRECEDENT după despărțire: „Nu știu dacă îmi voi mai recupera…

0 Comments

După o căsnicie ratată cu Marcel Toader, Gabriela Cristea și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorț.

Prezentatoarea TV a mărturisit că a existat și un episod de violență, care a fost și cel ce a determinat-o să plece. De asemenea, aceasta a pierdut foarte mulți bani în urma divorțului și i-a fost foarte greu.

„Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu ştiu dacă îmi voi mai recupera ceva vreodată. Nici nu mai contează. Important că Dumnezeu a fost bun şi generos cu mine. (…) N-a mers nimic. Lucrurile erau destul de complicate la mine acasă.

În condiţiile astea am reuşit să fac performanţă. Aveam nopţi în care nu dormeam, multe. Toate lucrurile la un loc. Nici nu contează. A fost un singur episod, finalul (n.r. violenţă). Am plecat atunci. Nu i-aş spune nimic acum. (…) Ai lângă tine oameni care ştiu cum eşti. Fiecare om îşi creşte fericirea pe care şi-o doreşte.

El aşa e fericit, eu aşa sunt fericită. Era… nu pot să folosesc cuvântul la televizor. N, n lucruri. Eu îi dădusem drept pe semătură. M-am trezit cu 50 de roni în cont. Nu am slăbit foarte mult din cauza divorţului. Am slăbit, dar eu intrasem într-o perioadă de retuş”, a spus Gabriela Cristea, la „Acces Direct”.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaj clar pentru rivala Gabriela Cristea după ce a aflat că va prezenta și ea un show matrimonial! S-au încins spiritele pe Internet

Prezentatoarea TV a vorbit și despre cel de-al doilea copil și despre cum a aflat că este însărcinată

„Da, îmi mai doresc un copil. Eu nu îl mai rog pe Dumnezeu. Nu mai îndrăznesc să cer. Am făcut cinci tratamente, în 2017. Durerea cea mare era cea psihică, aşteptarea, răbdarea. Mi-aduc aminte că trebuia să facem o analiză şi care ne spunea mai repede dacă sunt însărcinată sau nu.

Mă duceam să îmi ia sânge şi efectiv nu reuşeau să îmi ia sânge. Corpul meu refuza să mai lase pe cineva să se apropie. S-a întâmplat. Dumnezeu a vrut aşa, în momentul în care am renunţat. La începutul lui februarie am aflat că sunt însărcinată”, a mai spus Gabriela Cristea la „Acces Direct”.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply