15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Făcea duș, când a simțit că se mișcă ceva în gura ei. S-a dus la oglindă, iar când a văzut ce avea, era să leșine!

0 Comments

Daniela Liverani este o tanara de 24 de ani din Edinburgh, Scotia. Ii place sa calatoreasca in lume. Recent a fost in Asia. Nu a avut cu ea decat un rucsac. Dupa ce s-a intros din calatorie, a avut parte de un soc.

Simtea ceva miscandu-se in gura ei. S-a uitat in oglinda si a avut parte de un soc

In timp ce se afla in Asia, tanara a cazut de pe motocicleta. Nu s-a accidentat grav, insa dupa acel incident a inceput sa ii curga sange din nas, frecvent. Insa nu a dat importanta acestui lucru si si-a continuat aventura. Dupa ce s-a intors acasa, in Scotia, a observat ca aceste sangerari deveneau din ce in ce mai puternice. Simtea ca ceva nu este in regula, dar credea ca nu este nimic grav.

Daniela Liverani din Scotia simtea ceva miscandu-se in gura ei. Cand s-a uitat in oglinda, s-a ingrozit. Povestea ei este surprinzatoare.

Simtea ca ceva se misca in gura ei in timp ce facea dus. Cand s-a uitat in oglinda, s-a ingrozit

Intr-o zi, cand facea dus, a simti la un moment dat ca ceva se misca in gura ei si ii atingea buzele. A iesit din dus pentru a se uita in oglinda. Nu i-a venit sa creada cand a vazut despre ce era vorba. Ceva era in nasul ei si iesea de acolo. S-a speriat si a mers imediat la medic.

La spital, medicii au descoperit ca era o lipitoare. A fost dificil sa indeparteze lipitoare din nasul tinerei, care era foarte speriata. Lipitoarea se hranea cu sangele tinerei si crescuse in dimensiune. Se pare ca a intrat in corpul tinerei in timp ce inota sau dupa ce a baut ceva in Asia. Se afla in corpul ei de cateva saptamani.

Daca nu ar fi fost descoperita la timp, lipitoarea ar fi ajuns, intr-un final, la creierul tinerei, si ar fi inceput sa se hraneasca din acesta, au spus medicii.

Citește și: Mai ușor de atât nu se poate! Scapă de halenă și previne apariția cariilor și a paradontozei cu doar o linguriță din acest preparat făcut în casă!

Tanra a trecut prin momente de groaza. S-a speriat cand a vazut despre ce era vorba. Din fericire, a mers la medic si a scapat de problema care se putea agrava.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply