15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Elena Udrea, dezvăluire de ultimă oră: „Mă mărit cu tatăl copilului!” Când va avea loc marele eveniment

Elena Udrea, dezvăluire de ultimă oră: „Mă mărit cu tatăl copilului!” Când va avea loc marele eveniment
0 Comments

Elena Udrea este însărcinată în patru luni și este foarte bucuroasă că va deveni pentru prima oară mamă. Fericirea
fostei candidate la Președinție nu este completă însă, deoarece nu îl are alături și pe logodnicul ei, Adrian Alexandrov.

Blonda se află în Costa Rica de câteva luni de zile și din cauza problemelor în diferite procese. Aceasta a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că a cerut acolo azil politic.

Despre sarcină, Elena Udrea a susţinut recent că nu vrea să nască în Costa Rica. Aceasta doreşte ca fetiţa ei să vină pe lume într-un spital din România.

Citește și: Elena Udrea ar fi pierdut sarcina! Ce se întâmplă în aceste momente cu aceasta

„Sunt însărcinată în 15 săptămâni și cu siguranță va fi fată, contrar celor spuse de așa numiții ghicitori. Sunt însărcinată și îmi este bine. În primele trei luni a fost mai rău. Îmi doresc să nasc copilul meu în România”, a precizat Elena Udrea.

Citește și: Elena Udrea a aflat sexul bebelușului. Când va naște

Referitor la relația pe care o are cu Adrian Alexandrov, fosta blondă de la Cotroceni a mărturisit că are de gând să se căsătorească când o să se întoarcă în țară.

„Sunt doar logodită. Dar când mă întorc acasă mă căsătoresc, cu tatăl copilului. El este în ţară în momentul ăsta”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a anunțat din Costa Rica că este însărcinată

Declarația ei a avut loc pe 1 martie, în cadrul unui interviu la Antena 3.

„Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am prezentat niște prieteni foarte buni.

Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii”, a dezvăluit atunci Elena Udrea.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply