15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Elena Udrea a dezvăluit motivul pentru care a plecat din România

Elena Udrea a dezvăluit motivul pentru care a plecat din România
0 Comments

De aproximativ 3 luni, Elena Udrea a părăsit țara. Prima dată a mers în Grecia, apoi a decis să meargă în Costa Rica. A spus ce a determinat-o să ia o astfel de decizie.

Fosta deputată, în vârstă de 44 de ani, este însărcinată pentru prima dată. Pe oarcursul sarcinii a trecut și prin momente dureroase. Asta deoarece unul dintre gemeni nu a supraviețuit.

Iată ce a declarat Elena Udrea despre decizia de a pleca din România.

Elena Udrea a spus de ce a plecat din România

”Nu am fugit din țară. Am fost în faţa autorităţilor din Costa Rica, am cerut acest statut de protecţie pe care am considerat că este obligatoriu să-l am având în vedere ce se întâmplă în România şi ce s-a întâmplat în cazul meu, în ultimii trei ani. Am luat decizia de a pleca în momentul în care mi-am dat seama că nu am nicio şansă să fiu judecată corect în dosarul care a avut ieri termen (…)

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea, mărturisiri cutremurătoare despre divorț: „M-am trezit cu 50 de lei în cont, nu știu dacă voi mai recupera ceva…”

CITEȘTE ȘI: Monica Gabor a dezvăluit cu ce se ocupă în America: ”Am ajuns să…”

Mi-am dat seama că nu există nicio şansă ca eu să fiu judecată corect în apel, cum nu am fost judecată nici la fond şi atunci am decis, în ianuarie anul acesta, să merg într-o ţară în care ştiam că există o legislaţie puternică şi transparentă de protejare a celor care sunt abuzaţi în ţara lor, că există cel mai vechi sistem democratic din America Latină şi ştiam că aici s-au refugiat lideri politici din alte ţări, iar când situaţia politică din ţara lor s-a remediat au putut să-şi continue cariera politică”, a fost declarația Elenei Udrea la Antena 3.

Fostul ministru al Turismului a spus că își dorește să locuiască în România, nu în altă parte. În țară vrea să fie crescut copilul ei. S-ar întoarce dacă ar ști că va beneficia de o judecată corectă, a mai spus Elena Udrea.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply