15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cum arată noua iubită a lui Irinel Columbeanu

Cum arată noua iubită a lui Irinel Columbeanu
0 Comments

Se pare că Irinel Columbeanu ar fi implicat într-o relație. Cei care i-au văzut pe cei doi împreună, au oferit informații despre noua iubită a afaceristului.

Noua iubită a lui Irinel Columbeanu

Se pare că Irinel Columbeanu are o iubită. Nu se știe încă cine este. Însă, cei care l-au văzut alături de femeie, au descris-o. Se pare că seamănă destul de mult cu Monica, femeia alături de care Irinel are un copil.

Noua iubită a afaceristului este tânără, înaltă, frumoasă, cu părul lung, șaten. Potrivit descrierii pe care au făcut-o cei care au văzut-o, ar semăna cu Monica Gabor.

Cei doi au fost surprinși în oraș. Mai mult decât atât, se pare că ar fi fost surprinși și în ipostaze mai intime.

Monica Gabor, declarație surprinzătoare despre Irinel Columbeanu: „Am ales cel mai bun tată”

Au divorțat cu surle și trâmbițe. S-au certat, au dat numeroase interviuri în care se acuzau de tot felul de lucruri unul pe celălalt.

Anii au trecut însă, iar fiica lor Irinuca s-a făcut deja mare. Cei doi au îngropat securea războiului și astăzi se pare că se înțeleg extraordinar de bine.

CITȘTE ȘI: Monica lui Iri, înlocuită de iubitul chinez! Incredibil cine i-a luat locul modelului băcăuan: „Nu mai are…”

Atât de bine încât Monica Gabor declară acum că a ales cel mai bun tată. „Da, am ales cel mai bun tată”, i-a scris Monica unui fan care i-a lăudat fata și familia.

„Adevărul este că m-am mutat aici pentru că nu mi-am mai dorit să fiu persoană publică. Atunci când eşti în vizorul presei, lumea tinde să îţi analizeze fiecare gest cu o lupă.

Întotdeauna vor exista persoane care te susţin şi persoane care sunt negative şi nu se bucură pentru lucrurile frumoase care se întâmplă în viaţa ta.

Am preferat să iau o pauză şi să îmi concentrez atenţia pe toate lucrurile bune care se întâmplau în viaţa mea şi să evit… CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply