15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Antonia a povestit o întâmplare din adolescență. Ce a făcut artista

Antonia a povestit o întâmplare din adolescență. Ce a făcut artista
0 Comments

Antonia și-a amintit o întâmplare ce a avut loc în trecut. Artista a dezvăluit că a vrut să plece din casa unei prietene, la care rămăsese peste noapte, pentru a se putea vedea cu băiatul pe care îl plăcea. Însă planul ei nu a funcționat. Află ce a declarat vedeta și ce s-a întâmplat atunci.

Antonia a vorbit despre o întâmplare din adolescență

Antonia și-a amintit ce a făcut când era mai mică. Se îndrăgostise de un băiat și a vrut să se vadă cu el. A încercat să se vadă cu băiatul respectiv în timpul nopții. Însă planul ei nu a funcționat.

A stat peste noapte la o prietenă. Când a vrut să iasă din casă, a fost prinsă de mama acelei prietene. S-a simțit rușinată în acele momente. Femeia a dus-o pe Antonia acasă, deși totul s-a întâmplat în toiul nopții. Iar pedeapsa nu a întârziat să apară. Și, a spus Antonia, chiar merita să fie pedepsită pentru ceea ce făcuse.

„M-a amenințat că mă duce acasă și că le spune alor mei ce am făcut. Ceea ce s-a și întâmplat. M-a dus acasă, a sunat la interfon. Mama săraca la 3 dimineață, 4, nu știu cât era… Alo, da? Da, doamnă! Am venit să îți aduc fata că trebuie să vorbim. Foarte urât a fost. Mi-a fost foarte rușine. M-au pedepsit și aveau dreptate”, a fost declarația Antoniei potrivit romaniatv.net.

CITEȘTE ȘI: Vicenzo Castellano, replică dură la adresa lui Alex Velea

CITEȘTE ȘI: Antonia a făcut anunțul NEAȘTEPTAT despre relația cu Alex Velea: „Nu mi-a fost ușor! Simțeam niște schimbări”

Mama Antoniei, la spital

Denise Iacobescu, mama Antoniei, și-a îngrijorat fanii și prietenii virtuali. A postat pe contul său de pe o rețea socială o imagine de la spital, cu perfuzii. De asemenea, a scris și un mesaj pentru fani. Ce s-a întâmplat?

„Nu uitaţi să mulţumiţi Domnului în fiecare zi pentru sănătatea voastră”, a scris mama Antoniei pe contul său de pe o rețea socială. De asemenea, a postat și o imagine în care se pot vedea niște perfuzii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply