15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Veste uriașă! Campioana noastră este însărcinată pentru prima dată! Cine este tatăl copilului!

0 Comments

Marea campioană la natație va deveni mămică!

Camelia Potec este însărcinată la vârsta de 36 de ani, anunță OK Magazine!

La şase luni după ce şi-a întâlnit alesul şi o lună după ce a fost cerută în căsătorie, Camelia Potec a rămas însărcinată.

Tatăl copilului nu este o persoană publică și dorește să își păstreze anonimatul, scrie sursa citată.

Camelia Alina Potec este născută pe 19 februarie 1982, la Brăila. Ea a câștigat medalia de aur la 200 m liber la Jocurile Olimpice 2004 de la Atena.

În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri.

Pe 31 octombrie 2013 a devenit președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

Camelia Potec a obţinut un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, în cadrul Adunării Generale de Alegeri din 2017.

Campioana olimpică de la Atena 2004 a fost singurul candidat pentru funcţia numărul 1 în cadrul forului, şi a primit un mandat pentru următorii patru ani.

Din echipa de conducere a Cameliei Potec fac parte şi două nume noi, Diana Mocanu şi Răzvan Florea, alţi doi mari campioni ai României la nataţie, cu rezultate de excepţie la Jocurile Olimpice.

Dacă Florea a rămas lângă sport în ultimii ani după retragere, în schimb, Diana Mocanu, dublă campioană olimpică la Sydney, revine în prim-planul nataţiei româneşti după o bună bucată de timp în care a fost mai retrasă.

”I-am propus să vină alături de nataţia românească, am ţinut foarte mult ca atât Diana, cât şi Răzvan, doi mari campioni, să fie alături de mine. Prezenţa lor în echipa de conducere este un plus pentru sportul pe care îl reprezentăm”, a declarat Camelia Potec pentru ProSport.

Citește și: Această fetiță s-a născut cu semn imens pe față. Ce pățise de fapt micuța și ce decizie CONTROVERSATA au luat părinții ei

Citește și: Lovitură pentru Valentina Pelinel. Pe cine ar mai fi lăsat gravidă Cristi Borcea. Dezvăluiri de senzație

Marea provocare pentru Camelia Potec în noul mandat va fi prezenţa la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, acolo unde ar trebui să apară şi primele rezultate notabile ale muncii depuse în ultimii ani.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply