15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Nimeni nu se aștepta la asta! Giani Kiriță, surprins cu o fostă colegă de la Exatlon într-o ipostază neașteptată: „Vă potriviți de minune”

Giani Kiriță a fost surprins în miezul nopții alături de o fostă colegă de la Exatlon. Ce făceau cei doi și ce au spus cei care i-au văzut.
0 Comments

Giani Kiriță a recunoscut la începutul intrării sale în competiția Exatlon că singura concurentă care i-a atras atenția a fost Alina Pană. Mai mult decât atât, acesta i-a cerut ajutorul lui Vladimir Drăghia pentru a o cuceri pe concurenta Războinică.

Cei doi au stat departe unul de celălalt cât timp au fost în competiție, însă aseară aceștia s-au întâlnit pentru prima dată de când au fost eliminați.

Iar întâlnirea a fost una extrem de plăcută, Giani fiind impresionat de apariția Alinei, machiată și încălțată cu pantofi cu toc. Aceștia au dat de înțeles că se plac reciproc și că s-au întâmplat mai multe lucruri între ei, care nu au fost surprinse de camere.

Citește și: Giani Kiriță s-a dezlănțuit! L-a atacat dur pe un Războinic: “N-a făcut nimic în viața lui”. Ce spune de Vladimir Drăghia

Alina a dezvăluit la WoWbiz că Giani i-a făcut un cadou prețios cât timp au fost la Exatlon: o pastă de dinți. Fosta concurentă de la Războinici l-a pus pe fostul dinamovist să recunoască acest lucru. Giani a recunoscut că și-a ajutat adversara, pentru că nu se putea altfel.

„Da, așa este. Cât de romantic putea să fie. Eu plin de noroi până la genunchi, cu pasta de dinți în mână”, a declarat Giani râzând.

Citește și: Giani Kiriță, discuție incendiară cu Oltin Hurezeanu: “E zero!” Ce a spus Faimosul despre Alina și Mariana

 

Vezi pe Huff.ro  ce crede Alina despre Giani, dar și imaginea cu cei doi, în miez de noapte!

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply