15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Mama Antoniei și-a îngrijorat fanii! Ce s-a întâmplat?

Mama Antoniei și-a îngrijorat fanii! Ce s-a întâmplat?
0 Comments

Denise Iacobescu, mama Antoniei, a postat o imagine prin care și-a îngrijorat fanii și prietenii virtuali. A postat pe contul său de pe o rețea socială o imagine de la spital, cu perfuzii. De asemenea, a scris și un mesaj pentru fani. Ce s-a întâmplat?

Denise Iacobescu, mama Antoniei, la spital

„Nu uitaţi să mulţumiţi Domnului în fiecare zi pentru sănătatea voastră”, a scris mama Antoniei pe contul său de pe o rețea socială. De asemenea, a postat și o imagine în care se pot vedea niște perfuzii.

Cei care au văzut postarea au început să își facă griji. Chiar dacă nu a dezvăluit motivele pentru care a mers la spital, postarea lui Denise Iacobescu a lăsat mai multe semne de întrebare printre cei care îi urmăresc profilul.

Înainte de postarea aceea, mama Antoniei a mai publicat ceva pe contul său. Este vorba despre un mesaj legat de importanța sănătății. „Sănătatea. Nu avem idee cât de importantă este, decât în momentul în care o pierdem”, a mai scris mama vedetei.

Nu se cunoaște motivul pentru care Denise Iacobescu a ajuns la spital.

Antonia, apel către familia fostului ei soț

Cântăreața Antonia a lansat un mesaj către familia fostului ei soț. Partenera de viață a lui Alex Velea cere familiei Castellano să o lase pe fiica ei, rodul iubirii dintre ea și Vincenzo, să vină în România.

CITEȘTE ȘI: Instanța a decis. Ce se întâmplă cu copiii Antoniei și ai lui Alex Velea. Cine este TATĂL COPIILOR. După ani de relație cu cântărețul, în decizia instanței se arată că…

CITEȘTE ȘI: Antonia a făcut anunțul NEAȘTEPTAT despre relația cu Alex Velea: „Nu mi-a fost ușor! Simțeam niște schimbări”

„Încerc să comunic cu familia Castelano, dar ei nu sunt la fel de comunicativi. Şi eu mă întreb <>. Am doi avocaţi, unul aici şi unul în Italia care încearcă şă rezolve această situaţie.

Eu îmi doresc să încheiem totul în pace, vreau să stau şi eu cu fetiţa mea. Eu sunt mama ei, eu i-am dat viaţă, noi avem o legătură specială chiar dacă suntem departe una de cealaltă.

Îmi doresc să stau şi eu cu toţi trei copii împreună, pentru că e normal să petrecem timpul împreună. Vreau să petrec timpulul alături de… CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply