15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

După 17 ani de căsnicie, DIVORȚEAZĂ! Diferența de vârstă dintre ei și-a spus cuvântul. Ea e deja la al patrulea mariaj eșuat

0 Comments

Actrița Geena Davis și soțul ei, Reza Jarrahy, divorțează după 17 ani de căsnicie. Anunțul vine după ce aceștia s-au separat în luna noiembrie a anului trecut.

Geena Davis și Reza Jarrahy sunt căsătoriți din anul 2001 și au împreună trei copii.

Cu toate că nimeni nu ar fi prezis o despărțire, problemele din cuplu i-au făcut pe cei doi să urmeze drumuri separate. Chiar dacă cererea de divorț a fost depusă de Reza Jarrahy în această lună, problemele între cei doi s-au agravat încă din luna noiembrie a anului trecut, atunci când cei doi s-au separat, potrivit tmz.com.

Cei doi s-au întâlnit pe vremea când medicul avea doar 27 de ani, iar actrița 42.

Înainte de mariajul cu Reza Jarrahy, Geena Davis a mai fost căsătorită de trei ori, fiecare mariaj fiind sortit eșecului.

Citește și: Divorț neașteptat în lumea vedetelor din România! După 11 ani de căsnicie, au rupt orice legătură

Citește și: Toată lumea știe că s-a căsătorit și apoi a divorțat, însă nimeni nu se aștepta să zică asta despre relația ei cu Victor: „Să ne înțelegem…”

Te-ar putea interesa și: Divorț cu cântec în mariajul din România

Divort bombă în showbiz-ul autohton din România. Decizia neaşteptată vine după ce numele unuia dintre cei mai cunoscuţi masterchefi din România este legat de acuzaţii de violenţă domestică.

Doi ani au trecut de când primele informaţii privind comportamentul neadecvat al acestuia a fost scos la iveală de soţie.

Acum, bărbatul a decis că este cazul să pună punct mariajului. Astfel, bărbatul ar fi depus deja actele de divorţ.

Totul s-a întâmplat pe data de 19 ianuarie atunci când Chef Samuel Le Torriellec, căci despre el este vorba, a mers la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală.

Georgiana și Samuel Le Torriellec s-au căsătorit în toamna anului 2015.

Celebrul Chef mai are o fiică din prima căsătorie, care nu a putut să o accepte pe românca frumoasă ce i-a furat inima bucătarului renumit peste mări și țări.

Chef Samuel Le Torriellec s-a născut în Cherbourg, un orășel din Normandia. Susţine că este pasionat de sporturi extreme şi adrenalină.

“Sunt dependent de sporturi extreme și adrenalină. Wakeboard, dirt bike&downhill, skateboard, muay thai (arte marțiale), fitness, gimnastică acrobatică sau snowboard, iarna”, povestea el în cadrul unui interviu acordat pentru foodstory.stirileprotv.ro.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply