15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

ATENȚIE! Dacă îl vedeți pe acest bărbat pe stradă, anunțați poliția! Iată ce a făcut!

0 Comments

Poliţia Capitalei solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat suspectat de lovirea unui bătrân în vârstă de 73 de ani, faptă comisă în data de 29 aprilie, într-un mijloc de transport, de pe raza Sectorului 6.

Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, bănuit de comiterea unei infracţiuni de lovirea sau alte violenţe, săvârşită la data de 29 aprilie a.c., asupra unui bărbat, în vârstă de 73 de ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de tranport în comun, pe raza sectorului 6”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Autorităţile au oferit presei o serie de trei imagini cu persoana suspectată, iar cei ce pot oferi detalii ce ar ajuta la identificarea acestuia sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Cum să nu devii ţinta hoţilor din autoturisme. Ce vă sfătuiesc poliţiştii, ce trebuie să montaţi pe roţile maşinii

Asaltaţi de anchetă privind săvârşirea furturilor din maşini în zona pădurii Sineşti, poliţiştii ialomiţeni iau măsuri. În perioada mai – iunie, oamenii legii derulează activităţi informativ-preventive în cadrul campaniei de prevenire a furturilor din autovehicule “Siguranţa autoturismului!”.

Astfel, în această perioadă, oamenii legii desfăşoară activităţi de conştientizare şi responsabilizare, care constă în informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din auto.

Pornind de la premisa că există situaţii care pot favoriza producerea unei infracţiuni şi că, printr-o conduită preventivă, acestea pot fi evitate, poliţiştii vor sta de vorbă cu cetăţenii şi le vor înmâna flyere cu sfaturi şi recomandări.

Recomandări ale poliţiştilor:

Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, diferite bunuri de valoare (dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, aparatura electronică, etc.), chiar dacă lipsiţi pentru scurt timp;

În staţiile de alimentare cu carburanţi, pe timpul achitării contravalorii combustibilului, acţionaţi sistemul de închidere a uşilor;

Pe perioada deplasării cu autoturismul (în special persoanele de sex feminin) acţionaţi sistemul de închidere al uşilor (astfel veţi evita să fiţi deposedaţi la semafor de geanta ce se află în interiorul maşinii);

Când părăsiţi autoturismul, geamurile trebuie să fie întotdeauna închise complet;

Pe toate roţile autoturismului fixaţi dispozitive antifurt; Inscripţionaţi numărul de înmatriculare al autoturismului pe obiecte uşor demontabile (casetofoane, baterii, componente exterioare etc.).

Acestea vor fi mai dificil de valorificat de către hoţi;

Atunci când părăsiţi autoturismul şi acţionaţi închiderea centralizată, asiguraţi-vă că portiera s-a închis.

Cu ajutorul dispozitivelor electronice, infractorii pot bloca închiderea centralizată, chiar dacă pare că telecomanda a activat-o;

Pentru eventuale reparaţii, nu vă adresaţi atelierelor neautorizate sau meşterilor ocazionali. Se pot face mulaje după chei sau puteţi rămâne fără componente care funcţionau foarte bine.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply