15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Adevărul despre Cristian Țopescu! De ce a ajuns, de fapt, la spital

Adevărul despre Cristian Țopescu! De ce a ajuns, de fapt, la spital
0 Comments

Lumea sportului a fost zguduită marți dimineața de vestea potrivit căreia Cristian Țopescu a ajuns la spital. A fost internat la un spital din Capitală. S-a aflat de ce a ajuns Cristian Țopescu la spital. Mai jos vei găsi detaliile.

Cristian Țopescu la spital. Ce s-a întâmplat?

Inițial, se credea că îndrăgitul comentator suferea de afecțiuni neurologice. Acum se știe care au fost motivele internării lui Cristian Țopescu.

“Cristian Țopescu este la terapie intensivă! La început, starea lui a fost una extrem de gravă și doctorii chiar erau sceptici în privința șanselor de supravieturire! Din fericire, după ce a fost pus pe un tratament medicamentos și intravenos, el și-a revenit și, acum, este un pic mai bine! Mai mult, a și început să comunice cu medicii și cu familia”, au fost informațiile oferite de cei ce se aflau la fața locului, potrivit wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Un cunoscut regizor a suferit un accident cerebral, chiar înainte ca filmul său să ruleze la Festivalul de la Cannes

CITEȘTE ȘI: O nouă lovitură pentru Anamaria Prodan. Din păcate, este adevărat! Fiica cea mică a impresarei…

După 48 de ore de la internarea în spital, Cristian Țopescu a fost stabilizat de medici. De asemenea, s-a aflat motivul pentru care a ajuns la spital.

“El suferă de mai multă vreme de un diabet păcătos și a ajuns cu un diabet dezechilibrat! Glicemia lui era una foarte mare, în plus, avea senzație de oboseală permanentă, slăbiciune musculară, respirație grea și gură uscată! Toate aceste probleme medicale ar fi putut fi evitate de omul de sport dacă ar fi avut mai multă grijă în ultima vreme! Este evident că afecțiunea nu a fost tratată corespunzător, în plus, el nu a ținut un regim alimentar și de viață. În ciuda vârstei înaintate, nu s-ar fi ajuns la o asemenea situație critică”, a spus o persoană apropiată de comentator.

Cristian Țopescu a ajuns de urgență la spital

Cristian Țopescu, fost comentator sportiv, a ajuns de urgență la spital. Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al unității sanitare la care a ajuns jurnalistul, a declarat pentru MEDIAFAX că fostul comentator nu este într- stare prea bună. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursă foto: MEDIAFAX

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply