15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Primul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluiri SUPER senzaționale: „Am prins-o în pat cu…

0 Comments

Mihaela Rădulescu a trecut prin mai multe mariaje eșuate, iar acum se pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori, în 1989 cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, numele ei de fată fiind Ţiganu.

Apoi, în 1997 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are împreună cu ultimul soţ un băieţel, Ayan.

După o poveste de dragoste trăită cu Dani Oțil, Mihaela Rădulescu s-a îndrăgostit de sportivul austriac Felix Baumgartner, cu care are acum o relație fericită.

Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei, spunea, în urmă cu ceva vreme, amintindu-și de mariajul cu vedeta Pro TV, că aceasta l-ar fi înșelat.

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme.

Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu…Citește continuarea pe huff.ro!

Revista Teo

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply