15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Răsturnare de situație! După ce s-a certat cu soțul ei, Andreea Tonciu i-a transmis un mesaj incredibil

Răsturnare de situație! După ce s-a certat cu soțul ei, Andreea Tonciu i-a transmis un mesaj incredibil
0 Comments

Andreea Tonciu și soțul ei au trecut ptin momente mai intense. S-au certat la mare, apoi s-au împăcat. Au negat că au fost amândoi pe litralul românesc. Acum, se pare că cei doi își tăiesc povestea de iubire ca în filme. Andreea a făcut o frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei, Daniel Niculescu.

Ce declarație de dragoste i-a făcut Andreea Tonciu soțului ei

După ce Andrei Niculescu, soțul Andreei Tonciu, a lansat unele replici acide, Andreea a făcut pasul următor. Declarația de dragoste pentru partenerul ei de viață arată că cei doi au trecut peste momentele mai dificile, iar acum, după ce și-au iertat greșelile, merg mai departe. Bruneta i-a făcut o frumoasă declarație de iubire lui Andrei, soțul ei.

Vedeta a postat pe o rețea de socializare o imagine de la nuntă. Poza a fost însoțită și de un text emoționant, o declarație de dragoste.

Fosta asistentă TV i-a scris soțului ei în acel mesaj public că îl va iubi până la sfârșitul vieții. De asemenea, a spus că vrea să îmbătrânească lângă el. Și își dorește să descopere alături de el tot ceea ce este mai frumos.

CITEȘTE ȘI: La doar 2 ani de la căsătorie… El a plecat de acasa, ea, de nervi, a fugit la mare! A urmat… scandal la malul mării

„O să te iubesc pentru tot restul vieții mele! Să îmbătrânim împreună și vreau să descoperim tot ce este mai bine de fiecare data și să ne schimbăm viața în cel mai bun mod!”, a scris Andreea Tonciu pe pagina ei de pe o rețea de socializare.

„Chiar sunteți frumoși impreună și ar fi păcat să vă despărțiți! Să dea Dumnezeu să treceți peste tot și toate!”, a răspuns cineva la mesajul postat de fosta asistntă TV. Însă aceasta nu a fost singura reacție primită de postarea Andreei Tonciu.

”Multă fericire și tot ce va doriți… oamenii vorbesc că nu au ce face!”, a mai scris cineva. „Doamne-ajută!!Așa să fiți toată viață. Dumnezeu să vă ajute să depășiți orice obstacol în viață… Sursa voastră de energie și fericirea provin de la Rebekuta voastră”, a fost o altă reacție.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply