15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Anamaria Prodan a decis! Ce va face la 40 de zile de la moartea mamei sale, Ionela Prodan

Anamaria Prodan a decis! Ce va face la 40 de zile de la moartea mamei sale, Ionela Prodan
0 Comments

În curând, Anamaria Prodan va face parastasul pentru mama ei, Ionela Prodan. Se fac 40 de zile de când îndrăgita cântăreață de muzică populară a plecat dintre noi. Ce a decis Anamaria Prodan?

Ce a decis Anamaria Prodan în legătură cu parastasul pentru mama sa

După înmormântarea Ionelei Prodan, fiica sa, Anamaria, a invitat mai mult de 200 de persoane la pomană, la un hotel de cinci stele din București. Acum, la parastasul de 40 de zile, intenționează să facă ceva inedit ce i-ar fi plăcut mamei ei.

Anamaria vrea să îndeplinească dorința mamei ei. Ionela Prodan a fost mereu sensibilizată de soarta oamenilor nevoiași. De aceea își dorea să îi ajute de câte ori avea ocazia. Astfel, fiica ei își dorește să îndeplinească dorința mamei. Va face un parastas pentru oamenii săraci.

CITEȘTE ȘI: PRIMA APARIȚIE. Anamaria Prodan a apărut în această dimineață la tv și a făcut mărturisiri cutremurătoare despre mama ei: „Încerc să o sun pe telefon și…”

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan: ”Mesajul primit pe telefonul mamei mele m-a bagat în șoc! Ce SMS a primit fiica Ionelei Prodan

A ales și data parastasului. Va fi pe 12 mai. Este un pic mai devreme decât s-a preconizat. Mai jos vei afla mai multe detalii oferite de surse apropiate familiei Prodan.

„Anamaria Prodan îi face pomană mamei sale pe 12 mai, puțin mai devreme decât se preconiza. Ea a vrut însă ca slujba să fie într-o sâmbătă pentru a putea veni la cimitir toți apropiații Ionelei Prodan, dar și oamenii care au iubit-o și au respectat-o pe îndrăgita artistă de-a lungul vieții. După ce preotul va spune câteva cuvinte de suflet în memoria cântăreței, Ana va împărți pachete cu mâncare, extrem de generoase, amărâților din cimitir, celor care au nevoie cu adevărat de pâine și de o mâncare bună”, au spus surse apripiate familiei, potrivit wowbiz.ro.

Ionela Prodan s-a stins din viață pe data de 16 aprilie 2018. A pierdut lupta cu boala. Mai e puțin până la parastasul de 40 de zile. Va avea loc pe 12 mai, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a decis să facă un parastas pentru oamenii săraci.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply