15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Previziunile Marianei Cojocaru pentru următoarele săptămâni: Racii, Fecioarele și Capricornii, în fața unor alegeri FĂRĂ PRECEDENT

0 Comments

Horoscop Mariana Cojocaru iunie 2018. Astrologul a făcut câteva previziuni importante de care multe semne zodiacale trebuie să țină cont.

Soarele se poziționează în al doilea decan al zodiei Gemenilor. Acesta va fi în miezul constelației și problemelor perioadei, susține Mariana Cojocaru.

Previziunile Marianei Cojocaru pentru fiecare nativ:

Berbecii, mai ales cei născuți în al doilea decan, trebuie să evolueze. Cei care sunt studenți au mintea odihnită și au șanse mari să treacă examenele.

Taurii au soarele în sectorul astro-financiar. Au parte de câștiguri pe toate planurile, mai ales dacă vorbim despre Taurii antreprenori.

Gemenii au parte de o perioadă în care Soarele este conjunct cu Mercur, patronul acestei zodii. Trebuie să fie extrem de atenți la ce fac, la ce haine poartă. Nu sunt avantajați cei care se îmbracă în culori închise. Au nevoie de lumină.

Racii trebuie să învețe să gestioneze diplomația la locul de muncă. Trebuie să fie mai rezervați și să spună ce îi deranjează dar fără să aibă un ton agresiv.

Leii au o axă a timpului care funcționează perfect mai ales săptămâna asta. Au parte de elemente pozitive în astrogramă toată luna.

Fecioarele trebuie să se ocupe de ele. Le e recomandat să urmeze tratamente cosmetice naturiste, de ce nu făcute chiar de ele.

Balanțele sunt active în sectorul muncii și al sănătății. Au parte de multe avantaje în această perioadă, susține Mariana Cojocaru, conform kfetele.ro.

CITESTE SI: Horoscop lunar Minerva iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Top zodii care obțin mereu ceea ce își doresc

Scorpionii au o perioadă favorabilă pentru sănătate și câștiguri materiale. Conjuncția Lilith-Pluto naște pasiuni nemaipomenite.

Săgetătorii sunt afectați negativ pe Casa Justiției de Jupiter care se află în zodia Scorpion. Trebuie să fie atenți ce fel de sentințe, de opinii emit.

Capricornii trebuie să fie sinceri dacă vor să ajungă departe. Trebuie să lase lumina să intre în viața lor.

Vărsătorii cunosc o ascensiune profesională rar întâlnită. Jupiter este de partea lor toată luna.

Peștii sunt neutri, sunt consecvenți și au parte de momente importante în viața lor, mai ales dacă au probleme cu justiția, deci procese pe rol.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply