15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Dragoș Dolănescu ne dă știrea acestei zile. Situația Elenei Udrea este FOARTE GRAVĂ. Ce urmează să se întâmple cu ea în Costa Rica…

0 Comments

Dragoș Dolănescu a vorbit recent despre cum poate scăpa Elena Udrea de pușcărie. Reamintim știrea politică a acestei săptămâni: fostul ministru al Turismului a fost condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Se pare că Udrea mai are o șansă să nu intre repede în închisoare. Dragoș Dolănescu susține că tocmai faptul că este însărcinată ar putea beneficia de clemență și ar putea rămâne pentru mai mult timp în Costa Rica.

Într-un interviu pentru România TV, Dragoș Dolănescu a mărturisit că Elena Udrea ar putea rămâne în Costa Rica să aibă grijă de copilul ei. Nu de alta, dar dacă Udrea naște în țara latinoamericană bebelușul va avea cetățenie costaricană.

Potrivit legii din această țară, copilul nu poate fi lăsat fără mamă, astfel că Udrea va trebui să fie cu el tot timpul.

Elena Udrea a spus că nu se va întoarce în țară dacă va fi condamnată

„Nu am fugit din țară. Am fost în faţa autorităţilor din Costa Rica, am cerut acest statut de protecţie pe care am considerat că este obligatoriu să-l am având în vedere ce se întâmplă în România şi ce s-a întâmplat în cazul meu, în ultimii trei ani.

CITESTE SI: Meghan Markle și prințul Harry își doresc să devină părinți

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Primele reacții

Am luat decizia de a pleca în momentul în care mi-am dat seama că nu am nicio şansă să fiu judecată corect în dosarul care a avut ieri termen (…)

Mi-am dat seama că nu există nicio şansă ca eu să fiu judecată corect în apel. Nu am fost judecată nici la fond şi atunci am decis, în ianuarie anul acesta, să merg într-o ţară în care ştiam că există o legislaţie puternică şi transparentă de protejare a celor care sunt abuzaţi în ţara lor.

Aici există cel mai vechi sistem democratic din America Latină şi ştiam că aici s-au refugiat lideri politici din alte ţări. Când situaţia politică din ţara lor s-a remediat au putut să-şi continue cariera politică”, a fost declarația Elenei Udrea la Antena 3.

Fostul ministru al Turismului a spus că își dorește să locuiască în România, nu în altă parte. În țară vrea să fie crescut copilul ei. S-ar întoarce dacă ar ști că va beneficia de o judecată corectă, a mai spus Elena Udrea.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply