15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Lovitură înainte de nunta regală. Ce scrie în SCRISOAREA care poate duce la ANULAREA evenimentului. Ce va face Prințul Harry?

Meghan Markle
0 Comments

Meghan Markle primește în ultima vreme critici din toate părțile. Viitoarea soție a Prințului Harry, fostă actriță în seriale americane de succes are dușmani în propria ei familie.

Thomas Markle Jr., fratele vitreg al viitoarei locuitoare de la Buckingham Palace a adus o serie de critici înainte de nunta surorii sale, care va avea loc pe 19 mai.

Acesta i-a scris o scrisoare Prințului Harry prin care îl sfătuiește că ar fi bine să anuleze nunta.

„Dragă Prinț Harry / Nu e prea târziu să anulezi nunta, Meghan Markle nu este, în mod evident, o femeie potrivită pentru tine. Cu cât trece mai mult timp, devine mai clar că această este cea mai mare greșeală din istoria nunților regale.

Nu-mi vine să cred că nu reușești să-i vezi adevărata față a lui Meghan. Cea pe care toată lumea o vede. Încercările lui Meghan de a se pretinde prințesă, din postura unei actrițe mediocre, sunt atât de învechite”, scrie în scrisoarea adresată lui Harry, conform Ok Magazine.

CITESTE SI: Prințul Charles, succesorul Reginei Elisabeta la Casa Regală

Familia lui Meghan Markle nu a fost invitată la nunta regală

Thomas îi mai reproșează lui Meghan că a uitat complet de tatăl ei, care a susținut-o financiar, din momentul în care a ajuns o actriță de succes la Hollywood.

Meghan, acuzată că l-a adus pe tatăl ei în faliment

„Ce fel de persoană își folosește tatăl până îl aduce în pragul falimentului? Apoi uită de el în Mexic, îndatorat până peste cap? Când a fost vorba să-i dea banii înapoi, a uitat de el. S-a purtat ca și cum nu l-ar fi cunoscut niciodată.

Tatăl meu nu o să-și revină niciodată financiar, ori emoțional. Meg își arată adevărata față.

Este clar că faima i s-a urcat la cap. A devenit o femeie superficială, egoistă și îngâmfată, care o să-și bată joc de tine și de moștenirea regală a familiei tale. Dacă nu era tatăl nostru, ea servea la mese ori era babysitter.

Toată lumea vede deciziile greșite pe care le ia Meg, Harry nu e prea târziu să anulezi totul”, se mai arată în mesajul lui Thomas Markle.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply