15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Rareș Bogdan a făcut anunțul trist pe Facebook. A plecat astăzi la cele veșnice… Tristețe mare în România

0 Comments

Jurnalistul George Berevoianu a plecat în Ceruri, iar anunțul a fost făcut chiar de către realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan, pe Facebook.

„Colegul nostru George Berevoianu a plecat astazi la Ceruri! Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de socializare.

Rareș Bogdan îi roagă pe protestatarii #Rezist să nu participe la mitingul PSD din 9 iunie

„Va rog din suflet sa nu participati sambata la nici o contramanifestatie! Vor sa se foloseasca intr-un mod ordinar de o eventuala iesire in strada chiar si a catorva zeci dintre Dumneavoastra! Va rog. Lasati urmasii minerilor sa cante “Jos Abecedarele!” si “Sustinem penalii, nu vrem inchisori!”

CITEȘTE ȘI: Tudor Chirilă, dezvăluiri despre Cristian Țopescu: „Fără să vrea, a făcut…”

Cristian Țopescu a fost înmormântat cu onoruri militare

NU VA BAGATI PESTE EI, CA SE VOR FOLOSI ALTII DE BUNA DUMNEAVOASTRA CREDINTA! Maturitate si Ratiune, acestea sunt cuvintele cheie pentru noi!”, scrie Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan, marcat și de evenimentele de la Revoluție și Mineriadă

„Sunt oameni care nu au mai fost intr-un platou de televiziune, dar au hotarat sa vorbeasca pentru ca ai dumneavoastra copii sa cunoasca istoria reala a Romaniei.

Sunt multi oameni care nu inteleg ce s-a intamplat atunci, de ce familiile lor au fost lovite crunt, de ce copilasii lor ii privesc acum din ceruri”, a spus Rares Bogdan recent într-o emisiune Realitatea TV.

Și Cristian Țopescu ne-a părăsit anul acesta

Cristian Țopescu a acordat un interviu înainte să plece la cele veșnice unde a vorbit despre cariera lui și despre microbul televiziunii.

Acesta a vorbit ultima oară pentru postul de televiziune Antena Stars. „Tata m-a ajutat foarte mult la dicţie.

El avea un magnetofon şi mă înregistra mereu. A observat că aveam un ‘ş’ aparte care nu îşi avea locul acolo.

El nu m-a lăudat, astfel îmi spunea doar ce trebuie îndreptat. Cel care îţi vrea binele trebuie să îţi spună doar ce trebuie îmbunătăţit.

Acelaşi lucru l-am făcut şi eu cu fiica mea, Cristina. Îi înregistram emisiunile şi apoi le discutam. Ajută foarte mult la dicţie.

Televiziunea îţi poate lua capul dacă eşti lăudat, de asta trebuie să ţi se spună numai ce greşeşti”, a declarat regretatul comentator sportiv la Antena Stars.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply