15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 – O zodie are parte de emoții mari astăzi

0 Comments

Horoscop Neti Sandu 5 mai 2018 – o zodie are parte de emoții puternice astăzi. Neti Sandu a prezentat la Știrile Pro TV, horoscopul de sâmbătă, 5 mai 2018. Se anunță o zi extrem de bună. Unii nativi primesc răspunsurile pe care le așteaptă de multă vreme, iar alții vor fi ajutați să-și schimbe traiectoria în 05.05.2018.

Horoscop Neti Sandu Virabrația zilei este 5 – Previziunile zilei de 5 mai 2018

Nu rata: Sfatul zilei de 5 mai 2018. Leii se simt în largul lor

O zi destul de bună. O să aflăm nişte răspunsuri care să ne modifice oarecum parcursul, traiectoria unei relaţii şi o să ajungem cu bine la destinaţie. Vibraţia zilei este 5 şi e bine să ne asumăm şi nişte riscuri.

Citește aici: O zodie câștigă bani azi. De la cine îi primește

Horoscop 5 mai 2018 – Neti Sandu Ce se întâmplă în fiecare zodie:

Citeste horoscopul lui Neti Sandu COMPLET pentru fiecare zodie AICI

Nu rata

Horoscop de weekend 5 – 6 mai 2018. În primul weekend al lunii mai, două zodii vor primi vești bune. Află ce îți rezervă astrele. Tu sub ce semn zodiacal te-ai născut?

Berbec:

Sâmbătă: A venit momentul să le arăți și celorlalți cine ești. Nu îi mai lăsa să te judece fără să știe despre ce vorbesc.

Duminică: Nu mai pune la suflet răutățile celor din jur. Mai bine găsește o activitate care îți face plăcere și deconectează-te!

Taur

Sâmbătă:  Ești o persoană pentru care contează foarte mult familia și prietenii. Este foarte bine că se întâmplă asta. Dar nu uita să te concentrezi și asupra ta.

Duminică: Sunt șanse mari să primești o veste astăzi. Reacția ta va fi pe măsura informațiilor primite.

Citește continuarea AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply