15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Anamaria Prodan: ”Mesajul primit pe telefonul mamei mele m-a bagat în șoc! Ce SMS a primit fiica Ionelei Prodan

Dezvăluiri zguduitoare. De aici a pornit totul? A ascuns asta Anamaria Prodan? În ultima ei vizită în America, Ionela Prodan a...
0 Comments

La aproape trei săptămâni de la înmormântarea mamei ei, celebra impresară încearcă să-și vadă în continuare de viața și să se bucure de oamenii și lucrurile din jurul ei. Fanii Ionelei prodan continuă însă s-o emoționeze până la lacrimi pe Anamaria Prodan. Ea a primit un mesaj care a băgat-o în stare de șoc.

Anamaria Prodan se întâlneşte des pe stradă şi care au doar cuvinte de laudă la adresa mamei ei.

Ea a suferit un adevărat şoc serile trecute, atunci când o femeie, pe care a întâlnit-o pe stradă, i-a trimis un mesaj mamei ei. Pe telefonul mobil al Ionelei Prodan, în fiecare zi, vin mesaje pentru Ionela Prodan, în care fanii îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru muzica populară românească. Anamaria Prodan a fost şocată să vadă mesajul primit, la aproape trei săptămâni de la moartea mamie sale, dar se bucură că oamenii nu o vor uita niciodată pe Ionela Prodan.

„M-am întâlnit cu o femeie pe stradă şi apoi aceasta a trimis mesaj pe telefonul mamei. Aseară s-a întâmplat. Este lume care vorbeşte cu mama. Sunt oameni care scriu, „Ionela mulţumim pntru ce ai făcut pentru noi”. Relaţia noastră va rămâne întotdeauna. Când moare un om nu trebuie să fie o nebunie şi un plânset, că nu moare pentru tine, pentru că merge la Dumnezeu. Mai devreme sau mai târziu ne vom întâlni şi acolo. Fiecare om are misiunea sa pe pământ”, a spus Anamaria Prodan la o emisiune tv.

Prima reacție a Aneimaria Prodan

Anamaria a tras aer în piept și a ieșit în lume. Prima oprire a fost la salonul de înfrumusețare pe care îl administrează.

„Am noroc că am business-uri. Acum îmi permit orice. Sunt un om foarte ordonat. Fiind singura femeie între toți bărbații, trebuie să arăt întotdeauna perfect.

În fiecare dimineață vin la salon. Mie îmi e ușor cu părul lung. Înainte când aveam părul palmier, Nuți mă ajuta.

Acum sunt mai obsedată de păr față de cum eram înainte. Acum schimb extensiile des. Am toate culorile. L-am înnebunit pe Gabi (n.r.: hairstylistul vedetei).

Nu îmi pare rău că aveam părul palmier. Nu îmi pare rău de nimic”, a declarat Anamaria Prodan pentru PRO TV.

La salonul de înfrumusețare al impresarei vin și fotbaliștii, printre care se numără celebrul Sânmărtean.

„Mama a luptat un an și jumătate cu boala. Nu știa nimic”

„Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din 92 că nu mai e tata. E ciudat. Încerc să o sun pe mama și îmi dau seama că nu mai e. Am să păstrez pentru totdeauna numărul ei de telefon. Sunt niște trăiri pe care nu ai cum să le descrii.

Eu știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. Știam că va pleca. Mă uitam și mă întrebam de ce. Îmi era ciudă că toți comentau urât despre ea. Un artist atât de mare precum a fost ea trebuia respectat.

Am avut grijă să fie ferită de gurile rele. Nu a avut voie să știe ce a fost cu ea. Ea a aflat foarte târziu adevărul despre starea ei.

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan a renunțat la doliu: „Doliul se ține în suflet”

De ce Anamaria Prodan a moștenit averea mamei ei, Ionela Prodan

Am încercat să o protejez toată perioada asta. Ea a luptat un an și jumătate. Legătura asta atât de puternică pe care noi am avut-o m-a ajutat. I-am zis mereu că o rezolvăm. Că schimbăm alimentația, să avem grijă de pielea noastră, avea totuși 70 de ani.

Probabil că undeva ea a știut. M-a întrebat de ce fac aceste schimbări. Nu era ignorantă, dar probabil ca să mă vadă fericită că nu știe, m-a lăsat așa.

E un amestec de sentimente și de revoltă și de durere. Nu am cum să le explic. Atât de multe lucruri se întâmplă când ai o relație perfectă cu mama…

Am avut probleme mari în viață. Ea mă suna mereu pe telefon. Mă pomenesc vorbind. Vorbesc cu ea prin casă, vorbesc cu tabloul.

Părintele Nectarie îmi spunea că dacă îi cer ajutorul mă va ajuta întotdeauna, de acolo de sus.

Ultimele discuții au fost despre copiii noștri. Despre Rebeca, despre Sara…

„Sunt copia fidelă a mamei”

Eu sunt copia fidelă a mamei. Exact așa a fost mama în tinerețe. Mama mi-a spus să nu uit niciodată de unde am plecat. Niciodată nu a avut un anturaj de multimilionari. De 1 Mai nu mergea să ia cea mai mare masă, vreo șampanie scumpă.

Eu nu am putut să merg la mare de 1 Mai să o fac pe milionara, așa m-a crescut mama. Nici nu concep așa ceva.

Lumea m-a judecat de ce am dat doliul jos. Am întrebat părintele cum se întâmplă. Doliul îl ții în suflet, nu îl arăți. Eu am început să filmez, nu pot să stau îmbrăcată în negru, nu am cum.

Viața merge mai departe. Trebuie să mergem mai departe. Eu niciodată nu am înțeles de ce ne îmbrăcăm în negru la înmormântare. Prietena mea foarte bună, o braziliancă, mi-a zis că ei se îmbracă în alb.

Acum mergem mai departe. Este un ciclu și e firesc să se întâmple astfel de lucruri”, a declarat Anamaria Prodan la „Vorbește lumea”, la PRO TV.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply