15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Nimeni nu știe drama prin care a trecut Giani Kiriță. Mama lui a spus totul

Nimeni nu știe drama prin care a trecut Giani Kiriță. Mama lui a spus totul
0 Comments

Giani Kiriță are o poveste de viață pe care nu multe persoane o cunosc. Nu a fost niciodată apropiat de tatăl său. De asemenea, bărbatul l-a părăsit în copilărie. Însă povestea lui de viață nu se oprește aici. Mai jos vei găsi declarațiile mamei lui despre momentele grele prin care a trecut fostul fotbalist.

Puține persoane cunosc aceste informații despre viața lui Giani Kiriță

“Nu i-a păsat niciodată de Giani! Îl mai lua din când în când la el, însă fără să îi dea ceva! Vă vine să credeți că, în viață lui, nu i-a cumpărat o pereche de teniși, în condițiile în care băiatul meu se ducea la fotbal! Poate tocmai de aceea, el nu a vrut să audă de tatăl lui și mereu spune că nu a avut tată, la orice interviu pe care îl dă, fiindcă acesta a fost adevarul” , a declarat mama fostului fotbalist, doamna Niculina, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Mama lui Giani Kiriță a fost cea care s-a ocupat de creșterea lui, dar și a surorii sale. Se pare că fostul ei soț a ales ca după divorț să devină singuratic. De asemenea, a ales să își înece amarul în alcool. La 46 de ani, bărbatul a încetat din viață.

CITEȘTE ȘI: Reactia fabuloasa a lui Cream la iesirile nervoase ale lui Giani Kirita! Fosta “faimoasa” a spus totul despre colegul ei din Republica Dominicana! EXCLUSIV

CITEȘTE ȘI: Mama lui Giani Kiriță, în stare de șoc după ce fiul ei a fost NOMINALIZAT. Declarație-fulger: „M-am abținut până acum, dar…”

“Toată lumea din sat știa că el nu se interesă de copii! În plus, începuse să bea și nu l-a mai tentat nici să își facă o nouă familie!” Niculina Kiriță a spus că fostul ei soț s-a stins la doar 46 de ani! ”Giani a fost șocat când a aflat, deși, repet, nu erau deloc apropiați, și avea deja 18 ani! Constantin a fost găsit nemișcat în casă de soacra mea, cu gura spartă! Cu puțin timp înainte, la serviciu, el se accidentase dur la maxilar și nu s-a dus la doctor, lucru ce i-a fost până la urmă fatal! Medicii care au venit să constate decesul au spus că infecția de la dinți a ajuns imediat la creier și, de aici, totul s-a sfarsit”, a mai declarat mama lui Ginai Kiriță pentru sursa citată.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply