15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Maria Ghiorghiu prevede astăzi o mare nenorocire. Previziuni îngrijorătoare făcute de celebra ghicitoare – A avut din nou dreptate

0 Comments

Maria Ghiorghiu a îngrijorat multă lume cu ultima ei premoniție. Clarvăzătoarea a vorbit despre o tragedie care s-ar putea petrece într-un mall sau pe malul mării, în minivacanța de 1 mai.

Maria Ghiorghiu a îngrijorat multă lume cu ultima ei premoniție. Clarvăzătoarea a vorbit despre o tragedie care s-ar putea petrece într-un mall sau pe malul mării, în minivacanța de 1 mai.

„Aud un glas care spune ceva despre o posibilă tragedie. Glasun spunea aşa: ‘Tragedie la mall!’ (…) Dragii mei, din păcate, vom auzi de o tragedie la un mall sau posibil la malul mării. Oricum ar fi, este cumplit pentru cei ce vor avea de suferit. Să ne rugăm la bunul Dumnezei şi la Măicuţa Domnului, ca să nu se lase cu pierderi de vieţi omeneşti”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul personal despre o nouă premoniție pe care a avut-o recent. Potrivit premoniției clarvăzătorei, va veni o perioadă cu multe lacrimi pentru România. Iată ce a scris pe blog.

Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

„În aceasta după amiaza, în timp ce scriam aici pe blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd deasupra mea un cer de noapte şi la nici doi metri deasupra mea, ceva uimitor se întâmplă. Vad o mâna ce ţine în ea o banală coroniţă din plastic pe care o poartă fetiţele pe cap la şcoală şi care coroniţă era îmbracată în tricolorul românesc”, a scris clarvăzătoarea pe blogul său.

„Mâna învarte coroniţa pe degete şi astfel văd în noapte cum lângă roşul Tricolorului românesc a apărut o bandă neagră de jur împrejur. Deci, funda neagră era lipită de roşul Tricolorului românesc şi îmbraca coroniţa de jur împrejur alături de Tricolorul românesc. Ceea ce pot să vă spun fără nicio îndoială este faptul că ROMÂNIA va intra în doliu naţional la un moment dat. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

De-a lungul timpului, clarvăzătoarea a postat pe blogul personal mai multe premoniții pe care le-a avut. Se pare că unele dintre ele chiar s-au adeverit.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu: „Începem cu groaznicele evenimente în România”

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, „Solistă de muzică populară, în pericol!”

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, premoniții îngrijorătoare: „Este pe cale să aibă loc şi nu ceva bun…”

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Maria Ghiorghiu, dezvăluiri incredibile: „România va fi al doilea Ierusalim. Iisus va veni la noi a doua oară”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv, a făcut dezvăluiri uluitoare în emisiunea „Voi cu Voicu”. Celebra prezicătoare a povestit și că Iisus va veni a doua oară pe pământ în România.

Clarvăzătoarea a povestit și cum a început să aibă premoniții încă din copilărie.

„Ceea ce trăiesc eu nu este o povară, ci un har. Sunt și mamă, am și serviciu, seara mă retrag în altarul meu și scriu ceea ce ziua sau noaptea văd. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply